Зимни гуми - дискусия...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Зимни гуми - дискусия...

Мнение от bojidar lukanov » 20 Сеп 2008, 19:05

Колеги, зимния сезон вече се задава и мисля ,че сега му е времето да да отворя една тема за марките,моделите и подходящите размери зимни гуми.Нека всеки сподели мнението си за предпочитани зимни гуми.Ако,има желание разбира се.Мисля че би се получила интересна тема,стига да има участващи:)
Редно е аз да започна пръв:Зимни гуми все още не съм си купил,но 100% съм се спрял на GoodYear Ultra Grip 7 195/65/15.Мисля ,че са на прилична цена и според Review-тата в нета си струват всяка стотинка,а както всички знаем при BMW гумите са от критично значение,не че за др марки не са ,но при задното предаване...а и зимата е най-ужасния сезон за каране:))))
Досега,карах с GoodYear HydraGrip 205/60/15 и нямам никакви забеляжки към тях .Колата се държи страхотно на пътя ,както на мокро -така и на сухо.Дори и да поднесе при по-остър завой при подаване на повечко газ,положението се овладява без особени усилия.Може би заради това ,че съм толкова доволен от тези летни гуми ,отново се придържам към тази марка.
BMW...BMW...BMW - Какво друго му трябва на човек...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 20 Сеп 2008, 21:03

Много хубаво,ама такава тема вече има в "Сервизно обслубване".Ако
поровиш малко,ще намериш и темата от миналата зима ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Назад към E36