Бъпрос за BMW 320 i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Бъпрос за BMW 320 i
Здравейте въпросът ми е следният за BMW 320 i може ли да се сложи чип(тунинг).Ако може да ми кажете колко струва самият чип+работата за поставянето и ако може да ми кажете във момента въм със 150 кония.Като се сложи чипа на колко кония ще е вече и предполагам,че ще вдигне и разхода на горивото.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Има много теми за това готин.Напиши чип в търсачката и ще ти излязат.Просто трябва да четеш повечко,но все пак не може всичко да е даром.
Иначе до колкото аз съм чел,може да ти се сложи чип или OBD тунинг,което е смяна на софтуера направо на компа,без никакви механични интервенции върху компа.Дали ще е чип или ОБД зависи от модификацията на двигателя и год на прозиводство.ОБД-то май е при ваноса,а при теб ако не ти е ванос,вероятно ще е с чип.Но както казах ътрябва да почетеш малко из форума,за да не се налага да ти пиша романи.
Иначе до колкото аз съм чел,може да ти се сложи чип или OBD тунинг,което е смяна на софтуера направо на компа,без никакви механични интервенции върху компа.Дали ще е чип или ОБД зависи от модификацията на двигателя и год на прозиводство.ОБД-то май е при ваноса,а при теб ако не ти е ванос,вероятно ще е с чип.Но както казах ътрябва да почетеш малко из форума,за да не се налага да ти пиша романи.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Re: Бъпрос за BMW 320 i
mystvd написа:Здравейте въпросът ми е следният за BMW 320 i може ли да се сложи чип(тунинг).Ако може да ми кажете колко струва самият чип+работата за поставянето и ако може да ми кажете във момента въм със 150 кония.Като се сложи чипа на колко кония ще е вече и предполагам,че ще вдигне и разхода на горивото.
Благодаря предварително
Може да се сложи чип, конете не знам дали ги дига, но разхода не би трябвало да го дигне. Виж в продава темата на колегата Lacho той ще ти обясни!
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
В момента гледам на една фирма, няма да я споменавам, може да е реклама, но ако искаш на ЛС ще ти кажа коя е....... та на въпроса мощността с чип става на 164 к.с. и Въртящият момент нараства от 190 Nm на 215 Nm. Максималната скорост се увеличава от 213 km/h на 217 km/h. и цялото това удоволствие струва 544 лв.
Надявам се да съм ти бил полезен. Що се отнася до мен аз не бих си сложил чип, достатъчни са ми тия 150 понита:)
Надявам се да съм ти бил полезен. Що се отнася до мен аз не бих си сложил чип, достатъчни са ми тия 150 понита:)
Power is nothing without control...

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
е
Батка карам точно такова наскоро го чипосха при лъчо много е точен пича значи няма да усетиш кои знае колко разлика идеята е че на ниските обороти не е така мудна малко по бързо се ускорява наистина при този модел става с обд тунинг няма чип става за десет минути цялата работа аз лично съм доволен
а за разхода несъм усетил кои знае колко повече дами гори така че ако си решил чипосвай и се кефи на дзверо
говори с лъчо от форума той е твоя човек 

9 мнения
• Страница 1 от 1