Не пали

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Не пали

Мнение от JOINTI » 14 Сеп 2008, 17:35

Не иска да запали.Имам имобилайзер,но мисля ,че след като светнат лампите и стартера върти проблема не е от него. Да пробвам ли с махането на акумолатора и ако не стане след това какви може да са другите причини освен бензинова помпа :roll: :?: :(

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Сеп 2008, 18:21

Залепнал стартер,залепнало реле,снопа с кабели в багажника..от тук може само да се гадае...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOINTI » 14 Сеп 2008, 19:06

Аз като не толкова добре запознат с жиците и схемите мога ли нещо да проверя сам или ще е най-добре майстор да привикам? :uups:
За снопа в багажника да ми кажеш повече ? ...този който е до лявата панта на багажника -за него ли става на въпрос :roll: :uups:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Сеп 2008, 19:12

Същия..от прегъването се прекъсват кабелите и понякога положението става страшно - прегледай ги..като цяло могат да са много неща...може да са и кабели и бубини...изобщо стартера цъка ли?
Провери ли вероятноста за паднал акомулатор?
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i M40

Re: Не пали

Мнение от bmwmaniq » 14 Сеп 2008, 23:11

JOINTI написа:Не иска да запали.Имам имобилайзер,но мисля ,че след като светнат лампите и стартера върти проблема не е от него. Да пробвам ли с махането на акумолатора и ако не стане след това какви може да са другите причини освен бензинова помпа :roll: :?: :(

ако нищо не разбираш по добре е дръпни до някой сервиз за диагностика ... това е най лесния начин вместо да гадайш да сменяш на ред и пак да не запали ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DREminem » 14 Сеп 2008, 23:48

може и от датчиците по мотора да са дали фира

на коляновия обърни внимание.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOINTI » 15 Сеп 2008, 3:35

Както казах -ще пробвам с махането на акумулатора...е не го направих ,но успя да запали. :roll: Прегледах бушоните, прегледах и снопа от кабели в багажника и всичко беше наред,размърдах акумулатора и чак тогава пробвах и запалих без проблем :shock:
Не знам от каде идваше проблема ,но ще ида да проверя още утре!

П.П. Казах на гаджето няколко мили думи в колата...възможно ли е БМВ-то да ревнува :roll: :uups: :lol:
След майстора ще пиша какъв е бил проблема :idea:

Назад към E36