Не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- JOINTI
- кандидат ентусиаст
-
Не пали
Не иска да запали.Имам имобилайзер,но мисля ,че след като светнат лампите и стартера върти проблема не е от него. Да пробвам ли с махането на акумолатора и ако не стане след това какви може да са другите причини освен бензинова помпа

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- JOINTI
- кандидат ентусиаст
-
Аз като не толкова добре запознат с жиците и схемите мога ли нещо да проверя сам или ще е най-добре майстор да привикам?
За снопа в багажника да ми кажеш повече ? ...този който е до лявата панта на багажника -за него ли става на въпрос

За снопа в багажника да ми кажеш повече ? ...този който е до лявата панта на багажника -за него ли става на въпрос

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Същия..от прегъването се прекъсват кабелите и понякога положението става страшно - прегледай ги..като цяло могат да са много неща...може да са и кабели и бубини...изобщо стартера цъка ли?
Провери ли вероятноста за паднал акомулатор?
Провери ли вероятноста за паднал акомулатор?
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Re: Не пали
JOINTI написа:Не иска да запали.Имам имобилайзер,но мисля ,че след като светнат лампите и стартера върти проблема не е от него. Да пробвам ли с махането на акумолатора и ако не стане след това какви може да са другите причини освен бензинова помпа![]()
![]()
ако нищо не разбираш по добре е дръпни до някой сервиз за диагностика ... това е най лесния начин вместо да гадайш да сменяш на ред и пак да не запали ...
- JOINTI
- кандидат ентусиаст
-
Както казах -ще пробвам с махането на акумулатора...е не го направих ,но успя да запали.
Прегледах бушоните, прегледах и снопа от кабели в багажника и всичко беше наред,размърдах акумулатора и чак тогава пробвах и запалих без проблем
Не знам от каде идваше проблема ,но ще ида да проверя още утре!
П.П. Казах на гаджето няколко мили думи в колата...възможно ли е БМВ-то да ревнува
След майстора ще пиша какъв е бил проблема

Не знам от каде идваше проблема ,но ще ида да проверя още утре!
П.П. Казах на гаджето няколко мили думи в колата...възможно ли е БМВ-то да ревнува

След майстора ще пиша какъв е бил проблема

7 мнения
• Страница 1 от 1