проблем с арматурното табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с арматурното табло
здравейте колеги и поздравления за хубавия форум.аз съм нов и не знаещ както във форума така и с колите. та проблема ми е следния.на318i 93 г. изгасна всичко по таблото,не работи оборотомера, но по интересно ,че ми изписа на дисплейчето code.пробвах с търсачката но нищо.така ,че ако повтарям темата се извинявам.къде според разбиращите е проблема.благодаря предварително.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
нищо ново ... доста често срещан проблем при е36 ... таблото изгася и не се връщат повече ... просто иди и купи от някоя морга табло за твоята какво половината от нас направиха ... цените варират около 50-200лв зависи от модела 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
DirtySouth написа:Да то проблема с таблото е ясен но този надпис code за сефте го чувам
чувал съм че когато се сменя таблото трябвало да се въвете някакъв код за да тръгне .. но когато разглобих мойто и сложих не го направих и си работи супер. За това не мога да ти помогна но ти си решаваш
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!

2-ро Панела на таблото е интересен отзад задния панел Бял! Син! Черен! маи така бяха моя е син... И аз не знаех но наще табла си имат компютър отзад на таблото имаш лепенка Софтуер еди коя си версия и хардуер еди коя си версия... Моят софтуер бе6е 21 а хардуера го не помна...
На дисплеичето ми беше исписало "РРРРРРРРР" и не работеше ни6то както и на теб "коде" сичко е до софтуерната база ако намериш кой както в враца на мен мноого знаешт човек го раскапсолова свали му флаша и му наля памет срешту тънки пари ще си в джаза ако ли не на старо 70 лева табло си намерих и си в джаза наи много до 150 лв да ти искат зависи каде но ще ги намериш и за около 100 сигурен съм няма се косиш сваляи и деистваи

- dan4o1618
- Потребител
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: 204кс М-пакет
7 мнения
• Страница 1 от 1