Какво трябва да се гледа при покупка на БМВ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от minimal » 11 Сеп 2008, 23:05

благодаря ви за съветите ,поради причината че изкарах книжка миналия месец и като за първа кола искам нещо което да не много скъпо но същевременно и прилично като мотор,здравина,външен вид и съм фен на БМВ още от малък понеже баща ми имаше БМВ 525и(периода 93-96г.) Предпочитам купе но не от тези които са компакт.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 12 Сеп 2008, 0:12

minimal написа:благодаря ви за съветите ,поради причината че изкарах книжка миналия месец и като за първа кола искам нещо което да не много скъпо но същевременно и прилично като мотор,здравина,външен вид и съм фен на БМВ още от малък понеже баща ми имаше БМВ 525и(периода 93-96г.) Предпочитам купе но не от тези които са компакт.

Абе тя колата няма да е много скъпа, но после в сервизите е интересното. И във тоя ред мисли кажете читав сервиз във Варна От тези тука нищо не става, една диагностика не могат да направят.. колата да им оставям... ще оставя ама няма да е тази :!: :) Направо полудявам като неще да върви на ниски!! Днес на един завой бях на 4-та се ядосах че препука отзад и бамнах втора да се съвземе. :mhihi: :mhihi: Завоя стана тесен деа.. :mhihi:
Иначе ти препоръчвам 320, не че и 318ис/318и или 316 не са коли.. но, абе ти покарай 20-ката после ще си говорим.

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 12 Сеп 2008, 17:43

Ми щом искаш купе ска4аи на 318 is ,това е прили4ното купе с мотор М42- много як :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36