Предницата хлопа... Съвет !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Предницата хлопа... Съвет !!!
Здравейте. Преди седмица нещо в предницата започна да ми лопа. Не е рязък остър звук, а по-тъп, приглушен. Не по дупки ами когато пътя има много дребни вълнички... Ако някой минава по бул. "Н. Вапцаров" към "Черни връх" знае за какви вълнички става въпрос. Когато е на равно или при по-големи вълни го няма тоя звук. От какво може да е. Искам и да я прегледа някой. Препоръчайте ми място където да отида.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да ти кажат момчетата му от сервиза ,аааа ти с никола имаш ли уговорка ? Неможеме да те приемеме .... звънни му звъниш му не дига миии съжелявам и без това имаме много работа
Ходи в радиала ама незнам колега колко пари ще ти вземат ... Но поне колата ще стане преди коледа 

I'm slowly drifting

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Тая глупост за първи път я чувам o_O досега един път не ми се е случило...че даже и съм оставал сам в сервиза му да си сменям ремъци и ролки... 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Знаааааам ! Точно заради теб и дето го защити в онази тема сещаш се коя реших и аз да отида при него и .... Не че не си оправих колата ,а я доразбих по онези улички
Нищо жив и здрав да е все така пълен сервиз да има. Питах го и тук в форума по евдин технически върпос не ми отговори ,а лудия ми отговори веднага ... Така че си имам мнение за Никола и аз не го препоръчвам мое мнение 

I'm slowly drifting

Re: Предницата хлопа... Съвет !!!
[quote="D_reamcatche_R"]Здравейте. Преди седмица нещо в предницата започна да ми лопа. Не е рязък остър звук, а по-тъп, приглушен. Не по дупки ами когато пътя има много дребни вълнички... Ако някой минава по бул. "Н. Вапцаров" към "Черни връх" знае за какви вълнички става въпрос. Когато е на равно или при по-големи вълни го няма тоя звук. От какво може да е.
Шарнир(и)
Шарнир(и)
6 мнения
• Страница 1 от 1