Играта на оборотите...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Само информативно да питам колко струва този дебитомер и в пловдив къде да закарам за диагностика (смятам в бмв иначе) и колко струва диагностиката !
M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
да питам и аз, относно днешната аномалия-паля сутринта от раз, много плавно и равномерно качване на оборотите до малко над 1000/споменавам го, защото някой път се сучва да ги вдига по-тегаво и затруднено/ и си викам - ша са оправи кочинката/я от REDEX-a, я от ръчките/ и така до първия светофар
оборотите почват да играят 500-900 и по инерция, и като спра
а до сега винаги са били като нарисувани-по инерция 800-900, на място към 650-700
така 20км без промяна с 70-80км по инерция играят на място пак играят, паля гася пак играят. престой 4-5 часа и всичко вече е ОК, както си беше до сега. Странна аномалия, дано не се повтаря, но според вас какво може да е при такива променливи симптоми

а до сега винаги са били като нарисувани-по инерция 800-900, на място към 650-700
така 20км без промяна с 70-80км по инерция играят на място пак играят, паля гася пак играят. престой 4-5 часа и всичко вече е ОК, както си беше до сега. Странна аномалия, дано не се повтаря, но според вас какво може да е при такива променливи симптоми

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Колеги тук едва ли има някой който да е решил проблема с оборотите. Явно всичко е до късмет , ако колата се купи без този проблем имаш късмет ако се купи с този проблем , проблема си остава .С търсачката като напишете обороти вижте какво става хиляди теми . Няма решение . Тук във форума има колеги които са много напред с материала , сами си оправят колите , сменят мотори и др., и др. НО нека да кажат как да се реши този проблем с оборотите. Надявам се че не е някаква тайна за малко посветени.Има колеги които имат сервизи и ежедневно се сблъскват с този проблем . Нека да кажат ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ? Що се отнася до колегата от Пловдив , не бързай да се завираш в ръцете на Найси кар или М кар има и други които са наясно с проблемите на БМВ.Самия ти също си огледай колата понякога един напукан маркуч прави големите проблеми с оборотите или пък несменен навреме въздушен филтър
С много любов към децата!
МОМО написа:колеги, при мен са железни оборотите/700-800/,но при движение по инерция на свободна,оборотите се вдигат на 1100-1200,стрелката на разходомера сочи 2-4/100 и не се скрива в крайно дясно положение.при спиране всичко се нормализира.с 318 м43 96-та.ако мое разеснете ми
така е нормално да е

а при мен вече към 10 дена след аномалията никакви признаци от проблема

пак се държат стабилни по всяко време...странна работа
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2