Вьпрост за капака на главата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530д
Вьпрост за капака на главата
Здравей те колеги искам да ви попитам за вашето мнение. По принцип ми сьлзи масло от упльтнението на капака на двигателя вчера реших да понатегна болтовете и да видя да ли има ефект, обаче забалязах че един от болтовете беше разхлабен опитах се да го завия обаче не можах превьрташе , според вас как мога да го оправя какво трябва да се направи , двигателя е 318/М40 ако има значение благодаря ви предварително.
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530д
аха ясно аз понеже сьм от Стара Загора знае6 ли каде могат да ми направят тази услуга , или поне какьв майстор трябва да турся за това че нещо не са ми ясни тези работи
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
мазни я от двете страни силикон и нема капчица масло иначе питаи некои маистор треа да се мине старата резба 1 номер повече с мечик и болта сьответно после 1 номер нагоре
На мойта глава към 3-4 резби са така
Дали може да се пренабият тия без да се маха главата? Смених гарнитурата, сложих и силикон и омазах и отвън, перфектно сухо е засега, но не знам колко време ще държи с толкова много нестегнати болтове. Затягат се с 10 Нм, без динамометричен ключ може да ги прецакате. Точно заради тоя капак и заради нок сензорите (тях с 20Нм) си купих ключ - американски до 25Нм автоматично прекъсва не е със скала и съм много доволен, около 60лв струваше.

We love you Ronnie!
5 мнения
• Страница 1 от 1