Топлинен датчик????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- borislav1980
- Потребител
-
Re: Топлинен датчик????
И а зтака си и мислех ама дюзите ги чистих миналата сряда така че не е от тях.Преди малко откачих буксата на този топлинен датчик и колата си работеше така както си работеше и с закачена букса това пак ме навежда на мисълта да е от него вече незнам. 

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
borislav1980 написа:И а зтака си и мислех ама дюзите ги чистих миналата сряда така че не е от тях.Преди малко откачих буксата на този топлинен датчик и колата си работеше така както си работеше и с закачена букса това пак ме навежда на мисълта да е от него вече незнам.
Колега, кой точно топлинен датчик си откачил, щото те са два - единия е "вързан" със стрелката на водата в таблото, а другия служи за определяне на колич.гориво, което да се подава в мотора.
- borislav1980
- Потребител
-
stann69 написа:Колега,губи ли ти антифриз???
Губи го колега!
И със сигурност не е този топлинен датчик, защото го смених и пак си е същата работа.

- borislav1980
- Потребител
-
Смених този дето е от ляво (със синята глава),мисла че този трябваше.
borislav1980 написа:Смених този дето е от ляво (със синята глава),мисла че този трябваше.
Другия трябва да смениш - към 40лв. струва!
- borislav1980
- Потребител
-
OK и този ще смена,но на таблото ми показваше температурата след като бях извадил този със синята глава т.е. би трябвало да е другия който отговаря за таблото.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2