Данни от резервоара
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
Данни от резервоара
Да ви питам дали сте се сблъсквали с такова проблемче и как може да се отстрани... Комбинизона ми е 325TDS ако има значение 97г. Забелязах че когато напълних резервоара до горе стрелката на таблото се качи само до предпоследната чертичка (3/4) Което е кофти и ме кара да се съмнявам и в верността на "дефектната" лампа която светва при привършването на горивото... Та каде е проблема в поплавака ли и дали има той общо с датчика на сигналната лампа(на колко литра светва тя) Еи тези въпросчета ми се въртят и не знам каде точно да търся проблема
((

We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Напълни го пак,и тогава търси проблема другаде.Не е гаранция че са го напълнили до горе.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
pistata9889 написа:Напълни го пак,и тогава търси проблема другаде.Не е гаранция че са го напълнили до горе.
е пистолета изключи сам аз бях там до колонката ...
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега пистолета изключва когато пианата стигне до него,или когато налягането на въздуха излизащ от резервоара е по голямо,така че не е гаранция за пълен резервоар,а при дизела и двата компунента ги има в повече от бензина.Така че споко,пълниш докато не видиш че самото гориво е до капачката и не слиза по на доло.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1