За автоматична скоростна кутия?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
За автоматична скоростна кутия?
Може ли докато се движи колата и да си сменяш 2-ра, с 3-та или с 4та, при спускане от планина. Това дето ти ораничава предавките?
Е36, 96 с автоматична.
дано сте ме разбрали че аз не се разбирам

Е36, 96 с автоматична.
дано сте ме разбрали че аз не се разбирам

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Може, защо да не може. То точно за това е направено да можеш да сменяш на 3-та, 4-та. Аз като си тръгвах от Созопол посока Бургас точно на отбивката където се излиза на главния път за Бъргас без да искам се набих в локалното. И като обръщах колата понеже беше тясно, няколко пъти напред-назад, напред-назад и когато вече обърнах без да искам бях заковал на 4-та, вместо на директна. И си карам аз вече със 90-100км/ч някъде и един приятел вика: Абе защоси на 4-та, а не на директна. И аз като тебе се замислих може ли или неможе в движение, но все пак рискувах и бутнах лоста на директна. Нямаше никакъв проблем.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
eee мерси, то и аз така си мислих, че няма да има проблем ама нали затова е форума 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
М/у другото на бала ми ме возиха с една А6-ца и бая си бегаше, непоммня с какъв мотор беше 2.0 или 2.5TDS автоматик. И я беше засили малко повече и ни се наложи да спреме малко аварийно. Шофьора натисна спирачката и дръпна лоста докрай на 2-ра и колата буквално заби муцуната и спря. Може би ако не беше вкарал 2-ра щяхме да се ударим.
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Shider написа:Все пак имай едно наум да не ръгнеш 2ра при 150км/ч, че става скъпо.....
Тук си много прав

7 мнения
• Страница 1 от 1