проблем с ръчната...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Решението е регулаж на ръчната от тресчотката на задния барабан. И в краен случай от жилата на ръчката, но това е силов регулаж. Ако всичко по спирачната система си е на мястото, добрият регулаж оправя работата. Трябва обаче да е прецизен, а не клек и ръгай с отверката. Добре е да се прави някъде, където имат система за замерване на спирачното усилие!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
е за това с автоматичето, идея си нямам за кво ми е ръчната

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- veseko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
аз съм с дискове и за ръчната немога да се оплача , реших да си направя едно леко тестче да видя съединителят ми как е , опънах ръчната и подадох гас на 1_ва колата си легна долу и даже се опита да огасне ,но без и да помрадне, така след което същото и на задна ,колата се надигна но след като убра някакъв луфт та даже и ми излопа леко нещо отзад , колелата не помраднаха . някои да се сеща какво може да е това дали е от ръчната 

- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
За колегите с дискови отзад. Накладките за ръчната се намират от вътрешната страна в дисковият кожух.След като сложих новите наклатки ги регулирах от запчатката която стои между двете наклатки на едната страна като я въртиш събира на другата отваря наклатката.Регулира се до плътното влизане на диска но ако е по стар диска е възможно да има ръб желатено е този ръб да се стругова или да си сложите и нови дискове за да знаете кога влиза плътно.След това дорегулирате отвътре но да не ги пренатегнете проверете дали колелото се върти свободно без ръчна
Не всичко което лети се яде
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2