Проблем с загряването!325tds!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с загряването!325tds!
Значи колеги,знам че има много теми по тоя въпрос,повечето ги прегледах,но искам да попитам дали на някой му се е случвал конкретно този проблем, а именно,когато карам на пълна газ в лек баир започва да загрява!Въран ли леко газта температурата се нормализира моментално!Странното в случая е че не става всеки път!Онзи ден пътувам от В.Търново към София и на качването на магистралата започна да позагрява(на 4та с около 120)!Спряг горе и проверих-перките работеха(виското и ел.перката),маркучите бяха меки и докато спрях температурата се нормализира!От там натаък никакви проблеми,нито по Витиня нито никъде а не съм падал под 120 никъде и не съм надвишавал 200!От тогава до днес съм навъртял 400 километра и нищо подобно не се случи до днес когато с около 160 забелязах че пак позагрява,върнах газта,върна се температурата, след което настъпих до долу и нищо не стана, ускори си до 220 без проблем с температурата!!!Та леко съм озадъчен,защото водната помпа и термостата са сменени,а ако е виското би трябвало да го прави постоянно!Дано някои да може да ми разясни какво се случва!Предварително ви благодаря!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
6 мнения
• Страница 1 от 1