Проблем в ел. инсталацията на 318i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем в ел. инсталацията на 318i
Значи проблема е следния , гори ми един и същи бушон и изчезва осветлението на таблото , на пепелника , преден десен габарит и заден десен, ел реглажа на фаровете сащо изчезва.

Re: Проблем в ел. инсталацията на 318i
Mislock написа:Значи проблема е следния , гори ми един и същи бушон и изчезва осветлението на таблото , на пепелника , преден десен габарит и заден десен, ел реглажа на фаровете сащо изчезва.![]()
Виж на капака на кутията с бушоните колко А трябва да ти е конкретния бушон. Да не би да е сменян и да е сложен по-слаб отколкото трябва? И да не е китайски

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Мястото на пепелника дето е за крушката е пластмасова оцветена и доста често се топи да не би да е стопило и самата фасунка защото при мен беше така и да дава късо ?
I'm slowly drifting

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Mislock написа:Значи проблема е следния , гори ми един и същи бушон и изчезва осветлението на таблото , на пепелника , преден десен габарит и заден десен, ел реглажа на фаровете сащо изчезва.![]()
Някъде инсталацията дава на късо, опитай се да разбереш от къде.
DirtySouth написа:Мястото на пепелника дето е за крушката е пластмасова оцветена и доста често се топи да не би да е стопило и самата фасунка защото при мен беше така и да дава късо ?
Ако лампата е с номинална мощност, няма да се топи пластмасата.
Мишел написа:Mislock написа:Значи проблема е следния , гори ми един и същи бушон и изчезва осветлението на таблото , на пепелника , преден десен габарит и заден десен, ел реглажа на фаровете сащо изчезва.![]()
Виж на капака на кутията с бушоните колко А трябва да ти е конкретния бушон. Да не би да е сменян и да е сложен по-слаб отколкото трябва? И да не е китайски
чак толко не сам бос

Един пич ме светна че може да му е връщан километража и да са се разтопили пистите и да дава някъде на късо.
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Днес ми се случи сходно нещо. Изчезна ми половината табло, мигачите, светкавицата на дългите, половината осветление на уредите. Направо се наср*ах.
Оказа се, че докато съм си монтирал 3тия стоп, съм дал накъсо една пътечка за малко и бушона е заминал. 23ти бушон ако не бъркам, един 5А-ов. Виж някъде отзад дали може да ти дава нещо на късо. Другото предположение за маркуча с кабелите също е много удачно. При компактите не може да се претърка, но съм гледал много седани, на които им е заминал и от там прави безброй поразии.
Оказа се, че докато съм си монтирал 3тия стоп, съм дал накъсо една пътечка за малко и бушона е заминал. 23ти бушон ако не бъркам, един 5А-ов. Виж някъде отзад дали може да ти дава нещо на късо. Другото предположение за маркуча с кабелите също е много удачно. При компактите не може да се претърка, но съм гледал много седани, на които им е заминал и от там прави безброй поразии.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
И аз имам подобен проблем дано да ми помогнете и на мене.
Зна4и не ми свети:десен габарит(отпред и отзад) и десен стоп.
Сменям крушки сменях фасунки няма брат не6те и не6те.
От какво може да е.Бушоните ми изглеждат здрави всички.
Има ли възможност повредата да е в самия стоп.Но пък ако повредата е само в него защо отпред габарита ми съ6то не свети???
Направо съм се хванал за главата вече с тея тоци.
Зна4и не ми свети:десен габарит(отпред и отзад) и десен стоп.
Сменям крушки сменях фасунки няма брат не6те и не6те.
От какво може да е.Бушоните ми изглеждат здрави всички.
Има ли възможност повредата да е в самия стоп.Но пък ако повредата е само в него защо отпред габарита ми съ6то не свети???
Направо съм се хванал за главата вече с тея тоци.

12 мнения
• Страница 1 от 1