провблем боя ---секундно лепило !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
провблем боя ---секундно лепило !!!
вчера вечерта на един мой познат му се изгаврили с колата със секундно лепило от тея жълтите малки тубички му залепили на свратата на колата от тея перки акулските
и ся момчето като махна тая перка има едно бяло петно . Някой да знае с какво се премахва такова лепило от боя без да се нарани боята ако е възможно изобщо. Защото като знам от ръцете колко трудно се маха.
Мерси предварително всички съвети ще са от полза.

Мерси предварително всички съвети ще са от полза.

Не че искам да те отчайвам,но не ми се вяра да падне.Без боята де.
Иначе при желание може да пробваш лекинко с обезмаслител и/или(кореселина ако наблегнеш много на търкането замазва и боята)ако си работил с него пак ще стане.После една пастичка и готова работата.
Е всичко си е въпрос на ръка и колко аджеба е лепилото!
Айде успех!
Иначе при желание може да пробваш лекинко с обезмаслител и/или(кореселина ако наблегнеш много на търкането замазва и боята)ако си работил с него пак ще стане.После една пастичка и готова работата.
Е всичко си е въпрос на ръка и колко аджеба е лепилото!
Айде успех!

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Няма махане според мен.....Е...и хората,да ти съсипят колата!!!!!!Думи нямам.Успех,дано го махнете с нещо....
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
ами тя не е моя колата на едно приятелче неговата баварка .Ами нормално нещо за България, защото явно не са хора който имат коли и хора който имат мозък в главата . То тай или иначе ще иска боя може да го пробваме барянта с коресилинчето . мерси си пак някой ако се сеща нещо друго да пише ще ни е от полза .

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Е тия моментните лепила от ръцете си ги махам само с вода бе колеги.Според мене обаче боята вече е заминала.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
ами и аз тай си мислех че без пребоядисване няма да миним , но нали знаете надеждата умира последна мерси се пак на колегите дали идей по темата , ще пробваме коресилинчето и после водната шкурка ако имате интерес после ще пиша какво е станало .

12 мнения
• Страница 1 от 1