Газаджия за М50В20- обикновено газово (във Варна или Бургас)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Газаджия за М50В20- обикновено газово (във Варна или Бургас)
Искам да си спъна новата придобивка, ама за спъване 2000лв не давам
и си търся газаджия, който ги разбира тия двигатели, да сложи нормална. Колата е е34 520i автоматик.
Писал съм за Бургас или Варна, щото ако е по-далече (примерно Петрич) може да ми се удвои цената на газовото
Моля всички колеги (,които не им се взривяват непрекъснато колекторите и дебитомерите ) да пишат по една "реклама" на газаджията, който им е слагал уредбата.
Всяка друга информация например: къда да сложа плочката, кихалките и тн. ще ми бъде полезна, защото в краен случай ще си слагам газовото на моя отговорност.
Пускам темата и тук в е36 щото двигателя е доста по-разпространен по 320и
Предварително благодаря

Писал съм за Бургас или Варна, щото ако е по-далече (примерно Петрич) може да ми се удвои цената на газовото
Моля всички колеги (,които не им се взривяват непрекъснато колекторите и дебитомерите ) да пишат по една "реклама" на газаджията, който им е слагал уредбата.
Всяка друга информация например: къда да сложа плочката, кихалките и тн. ще ми бъде полезна, защото в краен случай ще си слагам газовото на моя отговорност.
Пускам темата и тук в е36 щото двигателя е доста по-разпространен по 320и
Предварително благодаря
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
стискай дупе и си сложи ГИ
Аз съм с обикновенна газова, докато научих как да карам колата и всичките и маркучи, които могат да излязат зор видях!
А с м50 не бих рискувал с обикновенно газово
простичък съвет, сложи си Газов Инжекцион. Ще го избиеш, ако пътуваш и то бързо при тези цени.
Аз съм с обикновенна газова, докато научих как да карам колата и всичките и маркучи, които могат да излязат зор видях!
простичък съвет, сложи си Газов Инжекцион. Ще го избиеш, ако пътуваш и то бързо при тези цени.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
vicho написа:стискай дупе и си сложи ГИ
Ако добър майстор го прави- риска е минимален
Риск има и ако някой идиот ми настрои газовия инж.
Прав си за пътуването и избиването, аз лично бързо ще избия ГИ, а обикновеното газово- 3 пъти по бързо...

Не ме разбирай погрешно ГИ е по-сигурният вариант, но за себе си съм преценил: обикновено агу...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
4 мнения
• Страница 1 от 1