Що е то? потракване?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
blackrider написа:току що пробвах колата кога точно почуква. значи прави го когато подам газ ,колата се форсира и след това намалявайки оборотите започва почукването подобно на дизелов двигател.не е много шумно ,но е дразнещо. Ефект с натискане на съединилетя няма-както казва колегата по-горе.
Но най-добре да я закарам не една диагностика
айде и после да кжеш кой прав кой крив

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
blackrider написа:току що пробвах колата кога точно почуква. значи прави го когато подам газ ,колата се форсира и след това намалявайки оборотите започва почукването подобно на дизелов двигател.не е много шумно ,но е дразнещо. Ефект с натискане на съединилетя няма-както казва колегата по-горе.
Но най-добре да я закарам не една диагностика
При мен е абсолютно същата работа,аз ходих на диагностика и не показа никакъв проблем,ако ти открият проблема,моля те да напишеш ?
vili написа:е с това трябваше да почнешblackrider написа:мерси братоциутре ще я закарам в Д & Н да я прегледат
Сакън недей.
Ако поне малко си обичаш колицата не й причинявай това да я караш в тоя смотан сервиз. Заклевам те, дори и не си го помисляй. Аман от смотаняци там.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=104280
Това е само един от многобройните примери.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Що бре? Аз от години си ходя в Д&Н подуене и до сега нямам оплаквания! Всички коли там си ги поддържам!
Ако говорите за другите.....може и да има там некадърни кадри!
Ако говорите за другите.....може и да има там некадърни кадри!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2