БОРД КОМПЮТЪР

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Авг 2008, 17:24

^ Значи аз съм мушмул,защото съм платил по-малко...брей колко съм прекаран :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тарикатинес...
Борда го платих 100лв
Буксите ги платих 20лв двете
Лоста за мигачите го платих 30лв
всичко в перфектно състояние,миналата година по това време...вярно е,че цените на е36-тите падат,а скрападжиите огладняват и вдигат цените на парче,ма чак пък да са се вдигнали двойно от миналото лято...
А това за корекцията най-лесно е да те излъжа,че ще трябва да заредиш 5 пъти и по-оферта ще е аз да се правя на луд и 5 пъти да ти променя корекцията и да ти кажа готово е,дай 30лв...ма то докато има балъци,мушмули,лешници и шушумиги пиещи сок от млади девици ще има и играчи ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 13 Авг 2008, 18:59

Марто, това че ти си намерил нещо на тънкана не означава, че реалната му цена е такава щото и аз си намерих оригинална задна м броня за 50лв ама това не значи, че толкова й е реалната продажна цена :mhihi: Реалната цена на борд с букси и лост си е 150-200лв квото и да се лъжем ;)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Авг 2008, 19:22

Е хубаво де,аз не казвам,че съм на далавера...влизам в ниската граница на твойта графа.. ;)
А тфа за бронята не ми говори,щото един пич от форума си бил купил Мкова задна за 10лв от разпродажба в някфа морга...вярно е,че има адски мн заблудени хора,ма тук за друго си говорихме...катко и да е,като имат хората пари да ги дават за щуротии...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 15 Авг 2008, 17:39

///MapTo написа:...катко и да е,като имат хората пари да ги дават за щуротии...

Малко невърви точно ти да ги казвъш тези думи. Споредмен всички знаем защо !
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

Предишна

Назад към E36