Вакуум на резервоара
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- SILVER__ARROW
- Потребител
-
Вакуум на резервоара
Колеги моля кажете дали ви се е случвало колата да ви прави вакуум на резервоара, отварям капачката за да заредя бензин и при отварянето се чува как влиза въздух следствие на вакуум

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
До колкото знам се получава при запушване на удушниците на резервоара.Не знам обаче къде се намират те.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
хехе ами за да ги провери трябва да смъкне резервоара, отдушниците се намират от горната страна на резервоара(тази част която гледа към дъното на купето)
П.П свалял съм на 325и резервоар в двата края има по 1 отдушник, при моделите с по малки резервоари може да има само един отдушник.
П.П свалял съм на 325и резервоар в двата края има по 1 отдушник, при моделите с по малки резервоари може да има само един отдушник.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ха, що ще смъквате бре хора, вижте тука: http://bmwfans.info/original/, и тук http://www.realoem.com/bmw/select.do.
Много сте ми интересни, все ме хоката че отговорите са ми тъпи и незадоволителни и се правя на супер-разбирач, пък сега ми се отговаря, че еди какво си трябвало да се направи. Като трябва го правете и си блъскайте главата.
Много сте ми интересни, все ме хоката че отговорите са ми тъпи и незадоволителни и се правя на супер-разбирач, пък сега ми се отговаря, че еди какво си трябвало да се направи. Като трябва го правете и си блъскайте главата.
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
колега не знам кой ти е правил забележки за постовете ти, аз не съм. Хубаво даваш тези сайтове но мога да ти кажа че поне 90% от колегите които питат разни неща тук не са "англичани" и може би няма да могат да се оправят с тези он-лайн каталози. Точно затова питат тук в българския форум кое как се прави.
Конкретно тук по тази тема за отдушника на резервоара трябва да се развърти металната скоба която го даржи легена да падне малко надоло защото отдушника е отгоре(при монтиран резервоар няма място да провираш ръка за да буташ по горната му част,дори и да има нищо няма да виждаш), така или иначе трябва да се свали за да се почисти тоя отдушник.
Конкретно тук по тази тема за отдушника на резервоара трябва да се развърти металната скоба която го даржи легена да падне малко надоло защото отдушника е отгоре(при монтиран резервоар няма място да провираш ръка за да буташ по горната му част,дори и да има нищо няма да виждаш), така или иначе трябва да се свали за да се почисти тоя отдушник.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Първо провери отпред под дебитомера маркучите за бензиновите пари щото е по-лесно и ако са наред тогава разглобявай одушника на резервоара 

Извиняваите,че се намесвам ,но може ли малко повече инфо за тези маркучи под дебитомера..SuPeR_FLY написа:Първо провери отпред под дебитомера маркучите за бензиновите пари щото е по-лесно и ако са наред тогава разглобявай одушника на резервоара
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз не знам, ама човек който може да влезе във форума, респективно да работи въобще с компютър и да не знае английски е нещо като индианеца с пишещата машина. Плюс това с мерак ще откриете, че такива каталози има не само на английски, така че още повече сте улеснени.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
моя резервоар като го отворя винаги инаше вакуум-като тръгнах за морето- напълних го до горе/като казвам до горе-значи даже клатих колата да побере повече/-на сутринта гледам локва бензин- явно от клапан е изтекъло горивото което е било в повече- е да ама от тогава няма вакуум 

10 мнения
• Страница 1 от 1