Проблем на пътя и неграмотни "майстори"

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Проблем на пътя и неграмотни "майстори"

Мнение от AQUILA1001 » 11 Авг 2008, 11:01

Здравейте колеги,
Искам да ви споделя моето почти ужасно пътуване този уикенд.
В Петък тръгнах за Видин и след разширението на Ботевград колата ми загря, спирам аз и както е казано пускам парното да духа на макс. топло и колата да работи, но уви стрелката вече взе да отива към червената зона и след като отворих капака забелязах, че казанчето се е спукал и от него хвърчи антифриз на пушка. Обадих на моите застрахователи, изпратиха ми пътна помощ и от Ботевград до Видин ме караше колата на пътна помощ. След смяната на казанчето с ново за 120 лева /оригинално/ , защото само такова можех да намеря, а ми беше спешно всичко се опрови. Причината беше, че има една метална пластина в единият край на казанчето, който влиза в радиатора и тя се беше извадила и запушила на снадката която е леко крива и т.н. Използвах момента и смених задните амортесьори и тампони, засега всичко ОК. В Неделя си тръгвам обратно и усещам мирис на изгоряло феродо и уви на около 30 км. от Видин спирам и виждам как задна лява накладка пуши все едно гори изчаках да се охлади /през това вереме дойде моят зет, който наистина го признавам за майстор, въпреки че не е, защото тези тъпаци от сервиза не знаят нищо и той ходи последните пъти за да им показва кое как се разглабя и да види дали отново не са ми забравили нещо да сложат/ свалихме всичко апарат, накладки, почистихме диска като сложихме спирачно масло да разяде раждата и съответно го почистихме със сух парцал после, пилнахме накладките и отново сглобихме всичко сега колата е супер.
Просто изказва за пореден път възмущение от почти всички нагли майстори, защото смених накладките и дисковете преди 2 месеца и явно не са ми почистили нищо. Просто свалят, чукат с чука и после отново сглобяват и винаги не ти слагат някоя част. Аман от идиоти. Просто се питам ако всички така го дадем през просото докъде ще го докараме, затова вече мисля да седя плътно до "майстора" и да гледам как прави глупост след глупост и да го удрям през ръцете се камшик, защото иначе са обирджии ама хората взимата пари за свършена работа а не те вкърват допълнително в разходи. :twisted:
AQUILA1001

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 30 хавтомат

Мнение от kamika » 11 Авг 2008, 11:39

Колкото и да ни е неприатно това се приема за нещо нормално,единствения ни шанс е да намерим читав маистор. Аз успях,след десет години търсене :D :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

СУПЕР

Мнение от AQUILA1001 » 11 Авг 2008, 11:45

Колега ако е удобно ще ми дадеш ли някакви кординати на твоят майстор
AQUILA1001

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 30 хавтомат

Мнение от kamika » 11 Авг 2008, 23:11

Имаш ЛС

Потребител
Аватар

Мнение от asein » 13 Авг 2008, 16:31

Ако може и на мен да метнеш едно ЛС.мерси предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 13 Авг 2008, 16:44

Колега много са ти хубави аватара и особенно подписа, ама може ли да ги намалиш малко че ми запълват екрана ;)
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Назад към E36