Колеги помагайте!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Колеги помагайте!!!

Мнение от Sladk0 » 11 Авг 2008, 17:12

Колеги глупаците ми откраднаха дясното М-ково огледало за Е36-цата и съм бесен,няма по-голям кенеф от тази държава се убеждавам за Н-ти път.Ако някой ме насочи от къде мога да си купя или някой случайно да му се намира някое изостанало,ще се радвам да споделите и дано тези крадци да ги дадат парите по болници!!!М......... да е..... !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 11 Авг 2008, 17:19

Аман от тези кражби. Незнам кога най- сетне ще спрат тези копелета да посягат на чуждата собственост! Съжелявам колега за случилото се, дано по - бързо да си намериш това което търсиш.
Последна промяна КУНИ на 12 Авг 2008, 1:13, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от ViLaS » 11 Авг 2008, 19:41

Такива сложни тунинг артикули могат да се намерят на Илиянци! Или по селските смесени магазини! :mhihi:
0878623717 - Всякакви строителни ремонти!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Авг 2008, 19:52

Съжалявам пич. Ходи верно по тунинг кичариите да си търсиш М-ково.
Аз тъкмо ходих преди малко до Армеец. Някой ми е надрал целия таван и малко от задния панел... явно са влачили кашон по него. Момчетата там се ебават, че някой ми е мил колата с телена четка. Защо има такива нещастници на тоя свят, които мразят хората, просто защото са постигнали нещо сами... деба...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 11 Авг 2008, 20:13

Да, те ще чупят и ще крадът ... ама всичко се връща и за всичко се плаща .... Както казва колегата може по болници да дадът парите ,па може и за свещи.... Мамицата им де*ба .... само като чуя че некой колега е пострадал с колата и настръхвам ,е и сега веднага лета да си гледам колата пред блока как е ,че аман от завистливи пустиняци в тая помиярска държава.... Колега по темата за М-ково огледало ,както ти казаха колегите търси по магазините за тунинг , аз гледах тука в един магазин - "автомания" имаше един пич беше оставил да се продава М-кова Броня ....ама огледала не се сещам някъде са съм виждал :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 11 Авг 2008, 20:17

Само спин ше ги оправи тея лайнарчета. Твоето купе ми е едно от любимите, ако се върнат за второто огледало гръмни ги.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 11 Авг 2008, 21:39

колата само на паркинг или в гараж .преди месец наех един гараж в една кооперация до моя блок ..и си одъхнах от напрежение .... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 11 Авг 2008, 22:16

fedoracore написа:колата само на паркинг или в гараж .преди месец наех един гараж в една кооперация до моя блок ..и си одъхнах от напрежение .... :mhihi:

охх ,колега как ми се иска и аз да си намеря гаржче ....ама няма в близост до мене и държа нощно време колата на пракинг а през деня гледам да ми е постоянно пред очите .... То от пустиняци човек не може да мигне .....

Назад към E36