бензинов филтьр или ...............
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
бензинов филтьр или ...............
здравеите колеги ,колата ми е 318 и 1995 год. мотор е36 ,усе6там от месец вече ,при рязко подаване на газ колата все едно иска да спира и след това постепенно ускорява и се чуда има ли вероятност да е от филтьра горивният ,иначе си подьржа добри обороти
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Вероятност има да .Иди да ти направят една диагностика най добре може да се окаже от 10 неща поне. Относно колата ти не е с мотор Е-36 това е модела на купето.Купе Е-36, мотор М43B18 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Е ти ако си сменял консумативи ще знаеш преди колко време ти филтъра ако пък колата ти е нова тогава си е задължителна смяната на всички консумативи. Не разбирам какво се чудиш.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега не се чуди както ти казаха другите а го сменяй тоя филтър не струва мислиони. Цената му мисля че е от порядака на 26 или 30 лева ще те излъжа. Аз като взимах моята бима и уж всичко беше сменяно да ама не точно безиновия фитър не беше сменян никога, сега смених абсолютно всичко също и бензиновия филтър но плащах на куп всичко и не зная точната цена. Така че сменяй го тоя филтър. Айде успех!
5 мнения
• Страница 1 от 1