ксенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
ксенон
Колеги искам да ви питам дали на късите или на дългите да си сложа ксенон на първо време. Знам, че ще кажете че е най добре и на двата но това ще стане постепенно, а относно къси и дълги искам да ви кажа, че пътувам доста нощно време и наистина дългите са ми голяма необходимост. Дали ако сложа ксенон на късите, това ще подобри поне малко светлината на дългия.
AQUILA1001
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Mpower84 написа:Ако сложиш ксенон на късите ще имаш нужда да пускаш дълги доста по-рядко.
Много точно казано. Аз миналия месец си сложих и на късите и на дългите и като пусна дългите направо правя ден, обаче като дойде някоя кола насреща пускам си късите и след това доста дълго забравям да пусна дългите отново. Това със скорост 110-120 абе общо взето много съм доволен, че сложих но в интерес на истината дългите ще се използват много по рядко.
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Аз да си кажа мнението. На дълги не е хубаво да се слага понеже тези газоразрядни крушки имат живот около 8000 часа но при преходните процеси тои рязко намалява. т.е правиш 2-3 пресветвания далги каси и ебаваш маиката на крушката
Затова са измислили на колите с ксенон далгите да се създават с оптикат ана късите само да се маха това парче което стои между лещата и крушкат аи режи дългите

Затова са измислили на колите с ксенон далгите да се създават с оптикат ана късите само да се маха това парче което стои между лещата и крушкат аи режи дългите

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Няма значение важно е голфу да се конкурира ! И у мигачите ако трябва ще адаптираме не е проблем 

I'm slowly drifting

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Колега на късите слагай и ще забравиш от къде се пускат дългите. Следващият ксенон на халогените - на извънградско можеш да си караш на къси и халогени. Ако вторият ксенон го сложиш на дълги все някой ще ти присветва да махнеш дългите.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Ами то попринцип колега и без ксенон ще ти присветне ако караш срещу него на дълги 

I'm slowly drifting

На късите разбира се
И после слагаш хубави нормални крушки от по-белите на дългите и правиш "Ела, изгрей"
И аз редовно карам на дълъг път нощем. По-приятно ми е. Музичката свири, едно такова оранжево сияние вътре в колата, не се гоня с никой, колата си мърка, прозорчето леко свалено да не задимява, от клима няма нужда
Много обичам коли, деба

И после слагаш хубави нормални крушки от по-белите на дългите и правиш "Ела, изгрей"

Много обичам коли, деба

15 мнения
• Страница 1 от 1