проблем със светлините
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
проблем със светлините
колеги, вчера след като се върнах от морето забелязах, че нямам къси светлини от дългите работи само десния, а левия габарит също не бачка?бушоните са ок.крушките също са добре!преди седмица беше изгоряла едната (на късите) и момчето от магазина ми сложи 2 нови но каза, че били 100 w(ако има значение)...та някой да ме насочи на някъде или ако е имал такъв проблем да казва как го е решил!?
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега 100 вата е много, системата е предвидена за 55 вата. Най вероятно ти е изгоряла или крушка или бушон поради това че не си си сложил предвиденият от БМВ вид крушки.
П.С. Как разбра че крушките и бушоноте работят, замери ли ги?
Имай предвид че има няколко бушона за фаровете а не само един, провери ги пак, ако не си сигурен.
П.С. Как разбра че крушките и бушоноте работят, замери ли ги?
Имай предвид че има няколко бушона за фаровете а не само един, провери ги пак, ако не си сигурен.
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
sajalqvam za latinicata no na toq komp nqmam fonetika...ami ne sam gi meril na oko kolkoto i tapo da zvu4i...otivasm da gi proverq vsi4kite...az znam 4e sa nqkolko i uj gi gledah no...dano se okaje6 prav!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Абе хора, не си претоварвайте ел. инсталацията с толкова мощни лампи
Представете си, че по някаква причина не изгори предпазител и се запали колата, тогава какво правим?

Представете си, че по някаква причина не изгори предпазител и се запали колата, тогава какво правим?
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
kolega az za tova otivam v magazin v koito bi trqbvalo da mi dadat tova koeto mi trqbva i da e to4no za moqta kola no...aman ot nekadarnici!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
В БГ неможеш да разчиташ на магазинери. На мен когато ми трябва някоя част ровя в http://www.realoem.com, намирам и номера и с него отивам в магазина. Там казвам искам частта с еди кой си номер, така си е най-сигурно.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
agent smit написа:В БГ неможеш да разчиташ на магазинери. На мен когато ми трябва някоя част ровя в http://www.realoem.com, намирам и номера и с него отивам в магазина. Там казвам искам частта с еди кой си номер, така си е най-сигурно.
Абсолютно колега и аз точно така правя ....иначе започва едно обясняване ....мани ,мани !!!
7 мнения
• Страница 1 от 1