Тапицерия на тавана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Тапицерия на тавана
Имам малко проблемче с тапицерията на тавана.... отлепил се е плата и провисна...
Някакви идеи как се оправя това... има ли вариант направи си сам или трябва да се сменя?
Става дума за купенце... но не мисля че има кой знае какво значение....
Някакви идеи как се оправя това... има ли вариант направи си сам или трябва да се сменя?
Става дума за купенце... но не мисля че има кой знае какво значение....
Чрез светло пиво, към светло бъдеще
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
.
хахах проклетите тавани.. аз намерих един от катастрофирало иначе някъв болен моззък ми поиска 200 лв за претапицирането??? маи си помислил че карам бентли континентал .. много тъпи парчета има ама...
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Като цяло темата е добра (горната) но съм чувал че не се лепи с хелми защото точно избива даже съм го виждал на една вектра наживо ! После няма чистене ! И второто на чупките и извитините седи набръчкано като шарпей което не ме радва ... Макар че е по-добре от колкото да ме завива тавана де , Само не чатнах защо се слага нов плат на стария какво му е ?
I'm slowly drifting

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
ако ти се джитка до бургас има тапицер който ще ти го оправи идеално за 100 лв и ще ти сложи нов плат а тавана
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- vasildavid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW318i 93г М40
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: BMW318i 93г М40
стария плат се маха щото е еластичен и трудно се напасва,а и на всичкото отгоре е и целия в едно дунапренено лепило,за лепене маи наи добро е лепилото момент на хенкел,издържа на 110 градуса, хелми или хелмевекс нямат маи тази екстра

7 мнения
• Страница 1 от 1