проблем при 318 is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bat_gogo_87
- Потребител
-
проблем при 318 is
искам да попитам при празен ход на двигателиа оборотите тресат ту падат ту се вдигат от какво може да го прави смених свещи махнах катализатор че беше запушен но проблема си остана
...имам и друг проблем при минаване през дупка по често го усещам през канал задницата ми сее ходих на маистор и нищо всичко е здраво

Последна промяна bat_gogo_87 на 06 Авг 2008, 21:42, променена общо 1 път
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
колега първо добре дошъл .... опитали да исчистиш стъпковото моторче... при тебе е малко на шибано място...ако да погледни маркучите дали някои не е спукан и да смуче въздух... главно гуфрирания след въздушния филтар и дебитомера.....
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега по точно тоя въпрос има страшно много теми .....гарантирам ти ... ползвай търсачката и ще видиш ... И проблема е много особен може да са доста неща - напукани маркучи ,стъпков мотор , дебитомер, ламбда сонда.... абе луда работа .... потърси и ще видиш.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
в повечето случаи се стига до смяна на матор или основно ремонтче 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
колега аз в момента имам съ6тия проблем и колата ми е в сервиза 4акам 4аст която не се намира лесно поне за моята моя проблем идва от детонационните дат4ици провери дали са ти здрави те се намират под колекторите на самия блок на двигателя с едни жи4ки 2 броя са моите и двата са праснати на пар4ета сега като ги сменя о4аквам да заработи както трябва
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
А проблема със сеялката отзад оправи ли го. Преди време имах подобен проблем, на полегнал полицай цялата кола се люшкаше наляво-дясно и ходих в сервиз да видя за какво иде реч, викат ми всичко здраво. Давай парата вика майстора, да ама не - за какво да плащам като нищо не са направили. Качвам го великия майстор и няколко метра след изхода на сервиза полицайче си лежи кротко, минавам през него а онзи
, вика не може да бъде. Свалям го след кандардисване за друг оглед и си тръгвам. Съответно намирам си канал и се правя на майстор, оказа се, че двата тампона на задния мост/магарето му викат също са скъсани, следват два нови, 1 час борба с тях и това беше решението.

- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
Колега, сажалявам че ти спамя в темата .. ама и аз имам един от проблемите като теб ...
нищо не чухме за сеенето на задницата
.. аз имам същия проблем, но по често се проявява в коловозите по пътя (е не говоря за угромните, а за такива които дори не се виждат ако не легнеш на асфалта).. но при мен се получава само със скорост над 80км/ч
Вчера като я взех (
)... я се стреснах .. минах я през стенд и в по голямата степен се оправи .. но все още го има при над 80км/ч и яко дразни
ПС.. с колегата сме писали по едно време ... и на мен всичко ми е здраво отдолу ... ония от стенда като я погледнаха .. направо се очудиха
нищо не чухме за сеенето на задницата

Вчера като я взех (

ПС.. с колегата сме писали по едно време ... и на мен всичко ми е здраво отдолу ... ония от стенда като я погледнаха .. направо се очудиха

- xenon318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само BMW-та
- Мечтае да кара: M850i
ламбдата
имах проблема с прекъсването.Оказа се 4е е изгоряла ламбда сондата и + това имах 3 грешки на дебитомера!След като я смених всичко е нормално!
Веднъж BMW, винаги BMW!
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
колеги незнам сега запалих колата и на празен хот не6то ми играят оборотите и се 4уди дали да изгасне тва е околу 10, 15 сек. Незнам вазможно ли е това да го прави за6тото в резервоара има около 3, 4 литра бензин
вчвра не правеше така

13 мнения
• Страница 1 от 1