имам проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Franio » 07 Авг 2008, 10:19

И моята ги правеше тия номера.Износване на пистите на плочката от там подаваното гориво се мени като количество.Отидох в Юве-Бош поиграха си доста наместиха я да не мени обороти и да не гасне така,но пък сега тресе купето.Чаках доста време решение, тъй като ми бяха казали че се работело по този въпрос от представителите на БМВ.Исках да слагам нова плочка, но ми казаха че и новите дефектирали.В супер дизел предлагали и рециклиране, но гаранция никаква.Премести си плочката малко поне да не ти гасне колата и я карай така докато решиш какво да правиш.Втора ръка плочка(помпа),чисто нова плочка, рециклиране и т.н.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Авг 2008, 10:32

Franio написа:И моята ги правеше тия номера.Износване на пистите на плочката от там подаваното гориво се мени като количество.Отидох в Юве-Бош поиграха си доста наместиха я да не мени обороти и да не гасне така,но пък сега тресе купето.Чаках доста време решение, тъй като ми бяха казали че се работело по този въпрос от представителите на БМВ.Исках да слагам нова плочка, но ми казаха че и новите дефектирали.В супер дизел предлагали и рециклиране, но гаранция никаква.Премести си плочката малко поне да не ти гасне колата и я карай така докато решиш какво да правиш.Втора ръка плочка(помпа),чисто нова плочка, рециклиране и т.н.

Как да няма гаранция бре ,я иди в сервиза на аерогарата пак оторизиран на бош,лично съм говорил със шефа, става работата но се олеква със прилична сума от рода на 1500лв.
като 500лв са труд ,защото свалянето и качването на помпата са ти само 200лв. разглабяне зглабяне ,калиброване на стенд ,които имат само те и супер дизел (това за софия) и така.
Факт е че е скъпо.
За това си търсете втора ръка помпа от някоя смачкана кола на по малко километри ,няма друг начин,така е като мине половин милион така става :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 07 Авг 2008, 11:19

Ако ще местиш плочката, в раздел е34 има снимки как се прави

:OT:

на малката печка бях решил да си играя с плочката , но игла не мога да вкарам там камо ли да развивам болтове и да я местя
на голямата моторетка дано има повечко място

моята 2 пути изгасна по време на движение / помпата отзад / и щях да се пречукам , как смееш да я караш така...
Последна промяна nandrolon на 07 Авг 2008, 15:46, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Franio » 07 Авг 2008, 11:26

vld написа:
Franio написа:И моята ги правеше тия номера.Износване на пистите на плочката от там подаваното гориво се мени като количество.Отидох в Юве-Бош поиграха си доста наместиха я да не мени обороти и да не гасне така,но пък сега тресе купето.Чаках доста време решение, тъй като ми бяха казали че се работело по този въпрос от представителите на БМВ.Исках да слагам нова плочка, но ми казаха че и новите дефектирали.В супер дизел предлагали и рециклиране, но гаранция никаква.Премести си плочката малко поне да не ти гасне колата и я карай така докато решиш какво да правиш.Втора ръка плочка(помпа),чисто нова плочка, рециклиране и т.н.

Как да няма гаранция бре ,я иди в сервиза на аерогарата пак оторизиран на бош,лично съм говорил със шефа, става работата но се олеква със прилична сума от рода на 1500лв.
като 500лв са труд ,защото свалянето и качването на помпата са ти само 200лв. разглабяне зглабяне ,калиброване на стенд ,които имат само те и супер дизел (това за софия) и така.
Факт е че е скъпо.
За това си търсете втора ръка помпа от някоя смачкана кола на по малко километри ,няма друг начин,така е като мине половин милион така става :mhihi:

Съжалявам, но не съм се изказал правилно.Става въпрос за рециклиране само на плочката. :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Авг 2008, 12:15

Рециклирането не става,е има някакъв ентусиаст в орладовци дето ги правел,ма незнам една да е икарала повече от един ден :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36