един изтъркан въпрос за климатика

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

един изтъркан въпрос за климатика

Мнение от saphir » 06 Авг 2008, 16:46

Колеги проблема е следния, като си включа климатика да охлажда (модела е този с врътките) духа си студено всичко точно, но само докато е нагласен да духа през средните отвори, ако го пусна да духа към прозореца или краката, от лявата- шофьорска половина духа топло на макс. Чел съм някъде за този проблем, но не открих темата. Някой ако знае как бих могъл да се справя с този проблем? Благодаря ви предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

Мнение от saphir » 06 Авг 2008, 21:55

някой сеща ли се какво имам предвид?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 06 Авг 2008, 21:58

наи добре потърси в търсачката 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: един изтъркан въпрос за климатика

Мнение от plradev » 06 Авг 2008, 22:43

saphir написа:Колеги проблема е следния, като си включа климатика да охлажда (модела е този с врътките) духа си студено всичко точно, но само докато е нагласен да духа през средните отвори, ако го пусна да духа към прозореца или краката, от лявата- шофьорска половина духа топло на макс. Чел съм някъде за този проблем, но не открих темата. Някой ако знае как бих могъл да се справя с този проблем? Благодаря ви предварително.

Колега,проблема ти е в клапаните на парното!!!Но въпросът тук е от каде идва проблема,при мен беше изгоряла намотка на едната бубина.Може да провериш с мултицет дали идва ток на клемата на клапаните.Ако има управляващ сигнал значи проблема е в самите клапани.Разрови се в търсачката и ще намериш и снимков материал (в Е34 има подробна тема ако не се лъжа ,там нещата са аналогични) и подробни указания как се локализира проблема.Успех ;)

Назад към E36