Съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Съединител
Оставям колата вечерта и всичко си е перфектно. На следващия ден като се качвам педала на съединителя ми няма никакво съпротивление и се движи свободно, само пружината си работи и го връща. Някой знае ли какво може да се е случило? Дано да няма сериозен проблем с хидравликата. Чак в понеделник ще я видят и се надявам да не ме оръсят много, че имам и други неща да правя.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колегата е прав.Теча сигурно е от цилиндърчето на помпата,долеи спирачна течност и обезвъздуши,за да разбереш от къде е теча.Ако е от цилиндърчето може да смениш само "О"пръстенчето и да си караш,ако не е надран цилиндъра или буталцето.Иначе до понеделник можеш да караш с доливане,но само ако ти е належащо патуването.Спирачната течност за съединителя ти е в казанчето на спирачките(общо е).
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за отговорите
. Спирачната течност не е мръднала и милиметър според мен. Наблюдавах я преди време и сега като я погледнах си седи точно на същото ниво.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Като не е мръднала спирачната течност, виж маркуча да не би да прави ластици като при мен, щот после да няма 

- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1