За кражбите по автомобилите ни
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
За кражбите по автомобилите ни
Моля за извинение от колегите и от администраторите за това, че прехвърлям обща тема в техническите форуми.
Правя го със съзнанието, че описаният проблем е достаъчно сериозен и има крещяща нужда от разрешаване. Мисля, че всяко мнение и идея биха били добре дошли.
Това е темата от "Основен форум":
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=102150
Правя го със съзнанието, че описаният проблем е достаъчно сериозен и има крещяща нужда от разрешаване. Мисля, че всяко мнение и идея биха били добре дошли.
Това е темата от "Основен форум":
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=102150
Прав сте колега! Хубаво е да помислим за нещо за да се предотврати това. Всеки си обича колата и инвестира, а някакъв мухльо наркомански му краде през ноща. Аз съм си мислил за нещо в регионалните клубове, но не ми идва на идея какво да е без да прекрачам закона
иначе знаете какво би станало доберем ли се но някои дриплио които краде от БМВ.... но
как
п.с. мислил съм си за нещо.. база данни с сериините номера на частите които могат да бъдат свалени лесно от колите ни... но не е толкова просто де.. друго не ми идва на идея

иначе знаете какво би станало доберем ли се но някои дриплио които краде от БМВ.... но

п.с. мислил съм си за нещо.. база данни с сериините номера на частите които могат да бъдат свалени лесно от колите ни... но не е толкова просто де.. друго не ми идва на идея
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ами колега идеята е страхотна!!! Просто нямам думи да изразя колко съм съгласен с това ,което си казал .... а и едва ли има колега ,който да не е .... За радикални промени са необходими радикални мерки ,защото всички знаеме колко ни е читава държавата и оправията и ако сами не вземем мерки ...няма кой да ни помогне. За това аз съм ЗА ..... ако всички горди собственици на БМВ се организираме ... то няма съмненеи че ще се променят нещата .... (но дали всички ще са така солидарни ... щото се знаеме що за народ сме ,всеки вика че това не му изнася ,онова не му изнася ,но когато опре работата до това той лично да направи нещо и изведнъж му става трудно!!!) Аз ще споделя идеята ти с приятели и познати ... и да помислиме с какво бихме могли да допринесем в тази посока.
.
колеги това съм го виждал да го правят едни застрахователи в Америка.. но за други неща. При БМВ е хубаво че всяка част си има сериен номер и ако си ги заведем в някаква база данни можем да контролираме малко движението на части. Няма да е много лесно обаче. В Америка където съм виждал подобно нещо .. проблема е че на никои даже и през ума няма да мине да седне да ти сваля М бронята или джантите. Това само малоумен негар може да се сети но пак няма да го направи. Наи лошото е че в тези кражби 100 % са замесени собственици на БМВ тук и не знам... колите са ни скъпи и е малко обидно да се обираме...
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
хаха колеги само забележете колко хора се интерсуват от тази тема и то е достатъчно да се направи извода какво става тук... никои не му е зор за нищо, но като се случи работата и като осъмне и си види предните и задните греди под М брониите голи... се започва с хленченото и цивренето тук. Ккато винаги при нас в БГ е така.. чакаме да се случи нещо и чак тогава се деиства.. и иначе самочуствие!!! Прости сме на задници и това си е, няма да се оправим още 400 години
Идеята наистина е много добра, но за съжаление в никакъв случай не може да се приложи тук в България ... Както колегата спомена горе лошото е точно сабственици на БМВ ни крадат ... Не виждам от каде ще се намерят хора с достатъчно морал и себеуважение,че да варнат каквото са открили. На един познат му огънаха предния капак за да му извадят бъбреците ... е това нормално ли е ?!?!? ...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
До момента нямам отговор от администраторите дали има възможност за създаване на нов подфорум и за да не губим излишно време създавам нова тема "Кражби" в подфорум "Извън темата".
А щеше да е добре темата да си остане в основния форум
А щеше да е добре темата да си остане в основния форум

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
ами след като днеска ми откраднаха колата предполагам некакви пелнишки говна ...........мисля , че и да ги застрелям не би ме притеснило особенно - поне на кръв съм се нагледал защото това ми е работата....................пък и няма нищо незаконно да гръмнеш някакво генетично недоразумение- закона го позволява - справка -Закон за личното имущество
поне с юристи и полицаи съм се консултирал- вместо да давате 300 лв за ксенони инвестираите в един АП или нещо по скромно , но ефикасно.....................

не е истина как мразя френските коли
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аз няма да споменавам за халогени огледала и лайсни ама днес се очудих като вчера спуках гума смених я с резервната (оригинална БМВ джанта с капачка БМВ) и днес сутринта капачката я нямаше ....
I'm slowly drifting

11 мнения
• Страница 1 от 1