BMW E36 328i Coupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- IBMPoweRPC
- Потребител
-
BMW E36 328i Coupe
Здравеите!
намерих си такова возило на много изгодна цена, но не съм особено запознат с проблемите по този двигател и въобще на Е36 като цяло. За това реших да попитам по-вещите консуматори на Bayern-ска бира за какво трябва да внимавам при покупката за да не попадна на менте.. все пак всички знаем как боли глава от некачествен алкохол .. понякога е смъртоносно дори
една подробност за нея е че е отлежала 12 години и е на 260 000 километра (ако важи закономерността за уискито .. трябва да е много добра
)
ако някой притежава такава красавица, също ако може да ме светне как е с разхода при превключване при около 3000 оборота градско / извънградско
предварително благодаря на отзовалите се
намерих си такова возило на много изгодна цена, но не съм особено запознат с проблемите по този двигател и въобще на Е36 като цяло. За това реших да попитам по-вещите консуматори на Bayern-ска бира за какво трябва да внимавам при покупката за да не попадна на менте.. все пак всички знаем как боли глава от некачествен алкохол .. понякога е смъртоносно дори

предварително благодаря на отзовалите се

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ами трябва да си пали гумите
тогава е читава.сега сериозно-на въпроса ти няма отговор ти я гледаш ти си решаваш успех

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мой приятел и колега от форума кара 328-чка и казва че градско му е 13-15... машината много си я бива !
- Harry^racinG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e70 40d
4 мнения
• Страница 1 от 1