Почистване на джанти!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Почистване на джанти!
Взех си ляти джанти BMW на старо, обаче от вътрешната страна са много мръсни - направо черни - все едно е някакъв нагар. Та с какво мога да ги очистя без да се нарани покритието на джантата?
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Колега попитай в вашия град (гледам че си от разград) ако има някаде пясъкоструйка, стават нови направо. Сваляш гумите и винтилите и ги караш там и след това ще се кефиш. 

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
е ляти де ляти,ако само отвътре ти е проблема пръскайте ги само там ако имаш някакво покритие на джантите а не чист алуминий не ги пръскайте отвънка ако те е страх че ще се ожулят нещо, макар че аз няколко комплекта съм чистил така и не се жулят,стават перфектно изчистени
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Купи си едно меглио, напръскай ги и търкай с пластмасова четка с пластмасов косъм, накрая изплакваш с вода.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
....все едно е някакъв нагар....
Колега,това черното не е нагар а спирачен прах от накладките.Отиваш в някоя автомивка,казваш им какво искаш и има едни химии на принципа на безконтактното миене,но много по-аграсивни(има ги по мивките),Ще ти напръскат джантите,чакате 1 минутка ,после с пароструйката и по живо ,по здраво с "новите" джанти

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Alx-P написа:Какво е това меглио
Това е препарат универсален обезмаслител. Има го в Бриколаж. При мен свърши работа.
8 мнения
• Страница 1 от 1