Масло в резорвоарчето за атифриз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Масло в резорвоарчето за атифриз
Здравейте
Моля ви за малко съвети за '94 BMW 325 TD 215000km
Вчера по слочайносто погледнах в резервоара за антифриз и видях
че водата се смесила със масло и ме хвана шок и тъй като знам че е лош признък това смесване, чуда се кое по точно е проблема прияатели ми казват че може да е гарнетура може да е цилиндър но и те не са сигурни Също от извесно време ми прави проблеми при запалването придимно сутрино време трудно пали след 10 завъртваня запалва и щом запали излиза много бял дим сякаш че е паднала магла върху колата
Моля ви за вашите коментари
Благодаря ви предварително за вашето внимание

Вчера по слочайносто погледнах в резервоара за антифриз и видях
че водата се смесила със масло и ме хвана шок и тъй като знам че е лош признък това смесване, чуда се кое по точно е проблема прияатели ми казват че може да е гарнетура може да е цилиндър но и те не са сигурни Също от извесно време ми прави проблеми при запалването придимно сутрино време трудно пали след 10 завъртваня запалва и щом запали излиза много бял дим сякаш че е паднала магла върху колата
Моля ви за вашите коментари
Благодаря ви предварително за вашето внимание
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Дидо,как така случайно отваряш казанчето и виждаш проблема ,това се следи постоянно.Трябва след като си я прегрял,веднага да започнеш да я следиш,защото аз мисля че точно това си направил,но ти не го споменяваш.Още като си взел да палиш сутрин трудно в това топло време,но нека и другите да пишат.За мен работата е ясна!!! Изчакай,да прочетеш колко от форума ще ме подкрепяд!!!!!!!?????
- agent smit
- младши ентусиаст
-

Отивай на майстор да разглобява двигателя и да видите какъв е проблема. Не я карай така, че ще стане раково болна.
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
renene написа:Главицата долу колега за съжаление
Мдаааааа....... за съжаление колегата е прав

Моли се да е само гарнитура..... щото ако е спукана кофти и не може да се залепи влизаш в страшен филм

Благодаря ви прияатели за съветите
Утре първата ми работа е да отида при маистор и да му видя каква болка има точно
Моля се на господ да нее Голям проблем
vanci88 Маслото нее бледо
emes691 Да прав си моя грешка не отварям капака за преглед и еми сега един урок дано само да нее скъп урок
а да също несъм прегрявал колата но предишния сопственик може да я прегрял колата е на 1 месец както я купих
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА CЪВЕТИТЕ
Утре първата ми работа е да отида при маистор и да му видя каква болка има точно
Моля се на господ да нее Голям проблем
vanci88 Маслото нее бледо
emes691 Да прав си моя грешка не отварям капака за преглед и еми сега един урок дано само да нее скъп урок
а да също несъм прегрявал колата но предишния сопственик може да я прегрял колата е на 1 месец както я купих
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА CЪВЕТИТЕ
Последна промяна _DIDO_ на 27 Юли 2008, 21:34, променена общо 1 път
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Един приятел имаше същия проблем. Най-често е от гарнитурата, но за съжаления може и да е главата ако си я прегрял яко. Това води до еди много голям проблем: По стените на водните камери и маркучите се натрупва дебел слой масло и мотора не може да се охлажда! Не знам как че чисти това масло. Сещам се само за един начин: разглобява се двигателя и се изваряват всички части. ДАНО ДА ИМА И ДРУГ НАЧИН щото иначе ще ти съдерат кожата от гърба.
Ще ти стискаме палци да се отървеш само с гарнитура!
Ще ти стискаме палци да се отървеш само с гарнитура!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
.
spoko kolega i pri men e taka pregrq i ot 2 godini si sedi taka nqma problem do sega otsven malko maslo v kazan4eto.strah me e prosto da ida na maistor 

Днес ходих в няаколко гаража да видя какъв е проблема и като ми казаха няаколко страхотни цени и реших да му дам пътния лис на това BMW незнам в България къкви са цените но тук в Белгия пари
за смяна на Гарнетура ми искат 800€ в BMW гараж а по другите гаражи 700-750 даже един ми поиска 1000 и сега я сложих за продан
в един Белгиски сайт http://www.2dehands.be/bmw-325td-492784 ... uto_merk=6 дано взема поне 2000 и да видя нещо друго
за смяна на Гарнетура ми искат 800€ в BMW гараж а по другите гаражи 700-750 даже един ми поиска 1000 и сега я сложих за продан
в един Белгиски сайт http://www.2dehands.be/bmw-325td-492784 ... uto_merk=6 дано взема поне 2000 и да видя нещо друго
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тия затова са добре,цени им се трудът
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
13 мнения
• Страница 1 от 1