вапрос по 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Еее засрами се.Момчето иска да кара ,а не да я лъска и показва карайки бавно по главната само в неделя .Млад е и нека си мечтае ,а че половината сме сноби и комплексари е за съвсем друга тема .
Ти м/у джоб и душа правиш ли разлика
И защо въобще караш твоето като само на БМВ мяза
или тези отстрани не знаят истината
:
Ти м/у джоб и душа правиш ли разлика

И защо въобще караш твоето като само на БМВ мяза

///Vasko написа:Под 140 коня изобщо не е BMW да си говорим честно, аз карам 316 и се чувствам пенсионер с голям зор вдига 200 км/ч ми умряло е общо взето, тва е истината, единствено подръжката е маааалко по тънка
0898578595
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
изобщо не си криви душицата пич, аз исках 318-ка но човека на който поръчах ми докара една 320-ка понеже изглежа перфектна и ми каза да пробвам и ако ми хареса да я взема, аз отначало се мръщих докато стигна до горна оряховица да я видя щот не исках 20-ка исках 18-ка... и аз така като теб исках по малък разход, ама като я яхнах дали и 320-ката му.... забрайх 18-ка забрайх сичко, то тоз 6-так реве кат звяр един плътен звук една хубава скорост... бе супер е ! страшен кеф е вярвай !
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
на самия двигател ваноса има едно такова като глава.... точно до радиатора, а без ваноса блока е равен... сигурно има снимки някаде из форума и не вярвам продавача да не ти каже че е с ванос
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2