Колеги, помагайте !!! Само проблеми с тая газ !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 23 Юли 2008, 10:58

///MapTo написа:Имаше една крилата фраза "Караш БМВ,а ти е скъпо"...след като видях тема "колко бензин ще ми трябва за да стигна до морето с Е36 1.6" и другата тема...някъф пич си търси ЦЦФЛ..пуснал си тема,предлагат му за 90лв и отговора е "много е скъпо,дай нещо по-тънкана...."

Е,питам се аз...къде отиваме ние????към градация напред и нагоре или деградация назад и надолу??Найстина ми липсват годините,когато само четях форума,когато имах страхопочитание към повечето потребители тук и се усещаше респекта и задружноста помежду им... :roll:

Колега аз реших да се регистрирам тук преди няколко месеца, но тази задружност за която говорите нещо а аз не я видях до сега.. явно я няма вече. жалко

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Юли 2008, 11:28

6efovete написа:
///MapTo написа:Имаше една крилата фраза "Караш БМВ,а ти е скъпо"...след като видях тема "колко бензин ще ми трябва за да стигна до морето с Е36 1.6" и другата тема...някъф пич си търси ЦЦФЛ..пуснал си тема,предлагат му за 90лв и отговора е "много е скъпо,дай нещо по-тънкана...."

Е,питам се аз...къде отиваме ние????към градация напред и нагоре или деградация назад и надолу??Найстина ми липсват годините,когато само четях форума,когато имах страхопочитание към повечето потребители тук и се усещаше респекта и задружноста помежду им... :roll:

Колега аз реших да се регистрирам тук преди няколко месеца, но тази задружност за която говорите нещо а аз не я видях до сега.. явно я няма вече. жалко

Има я и съществива....
Но много хора злоупотребяват .... и си мислят че някой им е длъжен...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 25 Юли 2008, 21:47

Има я Владо, но си зависи от ЕГН-то и умственото ремарке. Ако тегли пихтия в него... не става. Първите 7 си трябват.
Така е... продаваш 2 прасета, купуваш БМВ, някак и компютър имаш, мислиш се за тарикат и светът е пълен с балъци...

Много хора са "голямата работа", а какво се оказва накрая!

Предишна

Назад към E36