Дали да е комби ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм за комбито,
когато търсех мойто бях едниствено сигурен че ще е е36 touring много готина визия ве, гледах няколко 318-ки и бензин и дизел(слабичък ми се видя, но ми казаха че са с много добър разход) пък реших да е 320 но не за друго колата ме грабна и все пак е 150 кс. 6-так . Мисълта ми е такава важно е да ти хареса на теб. Това което си гледал да не е в Пазарджик нещо не наред с годината иначе и на мен ми хареса преди месец и половина(ако е то де)
мигачи на калниците, бъбреците ала бала
когато търсех мойто бях едниствено сигурен че ще е е36 touring много готина визия ве, гледах няколко 318-ки и бензин и дизел(слабичък ми се видя, но ми казаха че са с много добър разход) пък реших да е 320 но не за друго колата ме грабна и все пак е 150 кс. 6-так . Мисълта ми е такава важно е да ти хареса на теб. Това което си гледал да не е в Пазарджик нещо не наред с годината иначе и на мен ми хареса преди месец и половина(ако е то де)

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
6efovete написа:...поне на БМВ комбитата не са като катафалките които продават другите фирми....
Това го подкрепям с 2 ръце

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Аз твърдо бях решил да взема Е36 туринг и ни най-малко не съм съжалявал, от както го направих. Дизайнът на BMW комбитата е наистина завършен и задната част не седи като грозна добавка към седана, както е при много други марки от тези години. Също така турингите като цяло са по-нови (95-99) от седана (91-97) и повечето "детски болести" на модела са излекувани. Стандартните екстри също са повече, до колкото знам няма туринг без климатроник, задни дискови спирачки и заден подлакътник.
Виждам ,че си се насочил към дизел. Аз съм с 318tds и да ти кажа двигателят бе леко слаб на моменти за това купе, но след слагането на чип нещата се подобриха значително. Естествено, ако имаш оферта за 325tds ще е по-добре, но аз когато търсех, всички 325tds бяха доста по-измъчени.
Ако имаш други въпроси или желаеш някои да погледне колата преди това питай смело.
Виждам ,че си се насочил към дизел. Аз съм с 318tds и да ти кажа двигателят бе леко слаб на моменти за това купе, но след слагането на чип нещата се подобриха значително. Естествено, ако имаш оферта за 325tds ще е по-добре, но аз когато търсех, всички 325tds бяха доста по-измъчени.
Ако имаш други въпроси или желаеш някои да погледне колата преди това питай смело.
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Много благодаря за менията и съветите,сега чакам другата седмица да докарат едно 325 tds от Италия ще пиша какво съм взел.
- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
Колега, аз карам е36 комби, при това 1.6
и да ти кажа въобще не му е тежко!!! Плюс - на дрифт комбито изглежда адски красиво отстрани,плюс - като му сложиш един М-пакет няма да има такава красавица,защото комби с М-пакет направо разтапя....плюс,плюс,плюс още много неща,ама по-накратко- НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ!!! ВЗЕМАЙ ГО И НЕ СЕ ЗАМИСЛЯЙ ИЗОБЩО!!! Заслужава си... 

12
Щом си влюбен от пръв поглед не си пропускай шанса, това е твоята кола....Тука всички сме любов от пръв поглед 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: 12
nigh7lif3 написа:Щом си влюбен от пръв поглед не си пропускай шанса, това е твоята кола....Тука всички сме любов от пръв поглед
Колегата е прав , взимай ако ти харесва .... не слушай нищо и никой , най важно е на теб да ти пълни душичката всичко друго е бошлаф! Ама трябва наистина да ти трепне от вътре като я видиш! И тогава това е твоята кола

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2