Мнение за 318 М43 1995г.И помощ от някой колега от Плевен.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Мнение за 318 М43 1995г.И помощ от някой колега от Плевен.
Здравейте колеги знам че много питам ама нали затова сме хора да си помагаме изпаднаха ми две оферти едната е за 320 М50Б20 (въпреки че цената малко ме съмнява 3500 с клима ел.пакет еарбег и.т.н ако има някой колега от Плевен да иди и да я огледа и да ми сподели наблюденията си да знам дали да бия пътя от Стара Загора ще му бъда много благодарен и ще почерпя при първия удобен момент http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details )за този двигател знам защото сегашната ми каручка Е-34 е с такъв и знам какво може въпреки че в началото на нашия съвместен живот ми скъса клапан и се наложи да сменяма целия двигател ама както и да е.Другата оферта е за 318 М43 1995 същите екстри ама без клима интересува ме как е като динамика и вървеж ускорявали добре при изпреварване всички знам колко е натоварено лятно време по нашите хубави пътища и като ти се падне една Ифа да тегли друга Ифа с 50км/ч става много изнервящо от писаното тук таме виждам че е по добър от М40 но все пак да попитам а вие да кажете какви са вашите наблюдения мисля да му шибна или газов или метанов инжекцион нека тук колегите ако има такива с метанов инжекцион да споделят мнение а и колегите с газов инжекцион също да знам какъв разход мога да очаквам на газ или метан все пак не аз трябва да робувам на колата си а тя да ми слугува.
Поздрави на всички и много без аварийни.
P.S Вече ползвах търсачката но не намерих това което ме интересува.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Моето лично мнение е да не земаш кола без клима, а за динамиката, ако досега си карал М50Б20, трябва да знаеш че няма да останеш много очарован. И двата мотора съм ги карал и 35 коня са доста разлика
Успех колега
П.П. Аз лично много се съмнявам да е на 149000 км

Успех колега

П.П. Аз лично много се съмнявам да е на 149000 км
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Да но да не забравяме че Е-34 е с поне 300 кила по тежка и тези 35 коня малко се губят.Иначе и аз съм си казал ако не си намеря кола с клима която да ме устройва ще си купя без и ще и сложим няма начин.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Да ама друго си е шестака.От друга страна представи си пак да се качиш на М50Б20 само че да си малко по лекичък
А и като чета теми на колеги дето са си слагали отделно клима, струва ми се доста сложна инплантация 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
днес ако имам време ще отида да я погледна... гледам че ми е наблизо ама все пак незнам дали ще имам време
а вие да кажете какви са вашите наблюдения мисля да му шибна или газов или метанов инжекцион нека тук колегите ако има такива с метанов инжекцион да споделят мнение а и колегите с газов инжекцион също да знам какъв разход мога да очаквам на газ или метан все пак не аз трябва да робувам на колата си а тя да ми слугува.
http://bmwpower-bg.net/forums/search.php?mode=results

- Ogi
-
Плевен тийм
-
имам приятел който заби на най бързата 20-ка в града метанов инжекцион.... еми кво да ти кажа...
1-ва колата тръгва
2-ра задницата потъва и колата изчезва
аз седа и гледам така
и си викам еба гу о метана кво ма напраи
разход нз ама нещо от сорта на 4-5 лв на 100 км
но иначе даде 2800 лв. за тоя метанов инжекцион
1-ва колата тръгва
2-ра задницата потъва и колата изчезва
аз седа и гледам така

и си викам еба гу о метана кво ма напраи

разход нз ама нещо от сорта на 4-5 лв на 100 км

но иначе даде 2800 лв. за тоя метанов инжекцион

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ogi написа:днес ако имам време ще отида да я погледна... гледам че ми е наблизо ама все пак незнам дали ще имам време
Колега ще ти бъда много благодарен ако се поинтересуваш и я погледнеш виж как работи мотора и какви са твойте първи впечатления.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ogi написа:ще мога но чак след 5 часа... дано все още да работят
Ако имаш скайп дай го да се пишем там и след 5 да е няма проблем въпроса е да я огледаш.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Колега, аз карам М43. За жалост не съм карал М50 и немога да ги сравня, но като цяло не е нещо уау. Ускорява прилично, много зависи колко ще сте в колата, лично при мен има огромна разлика като съм сам и са 4-5ма.
Според мен вземи по-читавата, че има разлика в М43 и М50 има, но все пак, ти си избираш.

Според мен вземи по-читавата, че има разлика в М43 и М50 има, но все пак, ти си избираш.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
....
littlerock пич кола от Плевен не си купувай
баща ми вкарваше коли преди от Герм за тамошните автокъщи и ти казвам ,че неискаш да знаеш какви неща съм виждал. Обжикновено взимат колите ударени(в Германия ударените коли дет се вика ги дават безпари). Има някои които си струват защото удара не е толкова сериозен, да речем са заминали са фаровете и броните боя и нещо от сорта(рамата и шасито са здрави) в такива случаи всичко се преправя в автосервизи с нови части(ремконта излиза без пари тъй като собствениците на автокъщите са и собствените на автосервизи, тея коли си заслужават парите !!!
Но съм виждал и фрапиращи случаи как се изправат презаваряват греди, сменят се изкривени бутала на стар блок и т.н... и повярвай ми от тея фрапиращи случаи коли не стават. Колите в Плевен по начало върват с мн по-високи цени от стандартните за страната, нз защо.
Но за това БМВ човек... немога да съм сигурен, но предполагам че е от вторите с такава цена

Но за това БМВ човек... немога да съм сигурен, но предполагам че е от вторите с такава цена

р ц
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
верно е тва1в плевен само боклуци продават или ако е читава са насират с цифри.общо взето надали ще си струва за тия пари които каза.а ако е 4 врати и е бордо б егаи от тази ,с тъмни стъкла отзад-тази я глеадхме за един приятел обаче е много зле!
- Sandking
- Потребител
-
- Кара: E39 520i M54B22 и Е70 3.0d M57N2
М43 поне според мен е здрав и читав мотор. Не е много труден за подръжка. За какъвто и да било забележителен вървеж забрави от този мотор да видиш. Колата си върви нормално но определено НЕ е бегачка. Пътувам София-Бургас поне 3 пъти в месеца с нея и не съм имал никакви проблеми нито с трафик нито със самата машина. Среден разход на извънградско 7-8/100 (бензин), като колата винаги е понатоварена. Аз не си падам състезател. По-скоро обичам да ми е хлъзгаво едно такова (сещаш се за к'во говоря). До с'я, да чукна на дърво, съм и сменил една водна пома (130 кинта с отстъпка) и една ламбда сонда (150 кинта пак с отстъпка). Останалото са масла, филтри, ролка, ремък и тн. Лично според мен мотора е готин. надявам се да съм ти бил от полза колега. Успех с покупката, дано уцелиш! 

15 мнения
• Страница 1 от 1