bmw 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
така е,напълно съм сугласен с вас мом4ета,аз съм готов за разход 14,и за 6 свещи и вси4ки др глупости,но тръпката да караш бмв е несравнима,първо ме возиха,после карах и оттогава ве4е това е колата за мен,не ми отговорихте на по горния пост,за вноса от 4ужбина,колко пари ще ми излезе?
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
- slimarata
- Потребител
-
- Кара: Fiesta
- Мечтае да кара: M3
ами аз само искам да кажа,като си търсих кола и просто като я видях и разбрах,че това ще е
,а като и чух гласа и настрахнах целия
и сега всеки ден шестака си пее и се радвам на макс
,а подръжки,разходи на 100 и т.н. са неща за които изобщо не мисля,въпреки,че не сам богат 

- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Според мен е добре да си купиш кола от тук. Във форума има хора който предлагат доста добри коли и се занимават с това от доста време. В началото бях твърдо решен да ми вкарват кола, даже един добър приятел на баща ми има автокъща и даваше големи обещания ама накрая отидох и си купих кола от друго място. Разликата в покупката е минимална ако успееш да спазариш колата добре. Гледай да я вземеш с климатроник задължително, че после да не съжаляваш.
Моята съм я взел от враца за 5100 с климатроник запазен кожен салон и пълен ел пакет. 94 год е, а първа регистрация 96. Колата е много запазена и съм много доволен. Ако извадиш повече пари ще си вземеш още по добра
.
Моята съм я взел от враца за 5100 с климатроник запазен кожен салон и пълен ел пакет. 94 год е, а първа регистрация 96. Колата е много запазена и съм много доволен. Ако извадиш повече пари ще си вземеш още по добра

- dan4o_powera
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320I Coupe
318 Is Vs 320I
320 повече върви пускал съм се с 318 ис на 400метра и го дърпам....такаче ако го набарам на повече метри,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,по добре си вземи 320
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Защо не се пусне една важна тема с всичко обобщено по темите-
Струва ли си 320 ,колко гори ,колко му е подръжката?
320 vs 318IS за и против ,таблици ,сравнения ,разход!
Имам чувството ,че се пускат по 2 теми на ден на тая тематика,явно не се ползва търсачката или гугъл.Влизам в положението на по младите колеги ,които се притесняват при покупката на БМВ но неможе да се пише едно и също.Разберете колеги ,които тепърва ще си купувате такава кола:
БМВ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ЕВТИНА КОЛА,НИТО КАТО ПОДРЪЖКА НИТО КАТО РАЗХОД.НО КЕФА ЦЕНА НЯМА
Струва ли си 320 ,колко гори ,колко му е подръжката?
320 vs 318IS за и против ,таблици ,сравнения ,разход!
Имам чувството ,че се пускат по 2 теми на ден на тая тематика,явно не се ползва търсачката или гугъл.Влизам в положението на по младите колеги ,които се притесняват при покупката на БМВ но неможе да се пише едно и също.Разберете колеги ,които тепърва ще си купувате такава кола:
БМВ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ЕВТИНА КОЛА,НИТО КАТО ПОДРЪЖКА НИТО КАТО РАЗХОД.НО КЕФА ЦЕНА НЯМА

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
колега от 3 дена сам собственик на 320-98 г..търси този модел мотор и купе м52 .те са добри мотори ,,до миналата седмица имах 318 ка -и не сам доволен от вървежа на 318-ките ..за това си помисли ..и аз се прее,,,х що то слушах други хора около мен ..че 320-kите харчели много незнам кво ..така спирам до тук ..харчеше 15 ...kуписи шестак няма да сажаляваш 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
а аз се пре*бах и си купих 20-ка мин.година...сега ще играе крилатата фраза "смени мотора"...че да ми е повече разхода
добре,че поне имам база...

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
320 ката е по добрият избор-не заради варвежа.просто ако имаш възможност се повози малко и на двете-разликата се осеща веднага.в 318 ис е доста по щумно-двигателят се чува ътре и може да те изнерви.320 ката е много тиха почти не се чува шума от двигателя.но във вървенето няма много голема разлика до120-130.после 6 така си е по добре,н най вече е мноо спокоен и тих!
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2