Подмяна на тръбата за въздух от въздушния филтър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Подмяна на тръбата за въздух от въздушния филтър
Здравейте ,
трябва да сменям връзката между всмукателния колектор и дебитомера и въздушния филтър. Понеже на свивките (нали е като гуфрирана) се е закъсала и дърпа въздух . Мотора е м43 на компакт . НЯкой може ли да ми каже от къде да си купя такава , горе долу какви пари е . Мислих да си сложа тази която е в комплекта на спортния филтър. Но оргиналната от зад има нещо като рогче (гумирано ) което незнам за какво служи. Дайте съвети
трябва да сменям връзката между всмукателния колектор и дебитомера и въздушния филтър. Понеже на свивките (нали е като гуфрирана) се е закъсала и дърпа въздух . Мотора е м43 на компакт . НЯкой може ли да ми каже от къде да си купя такава , горе долу какви пари е . Мислих да си сложа тази която е в комплекта на спортния филтър. Но оргиналната от зад има нещо като рогче (гумирано ) което незнам за какво служи. Дайте съвети
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
http://store1.data.bg/posveta/engine.jpg ето това което е в кръгче трябва да сменя 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега ,търсиш гофрирания въздуховод след дебитомера..... 70 лв. е ... Сменяй щото от там като дърпа въздух ще ти мени обороти и мощността ще ти пада и вообще ...един маркуч много ядове може да причини ...
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм със същия проблем на моменти колата чак гасне и оборотите играят мощноста спада като го сменя ще се похваля ! 45 лв е за 318ис м42
M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
Nikito_nn написа:Аз моя го зех за 53 пари, за М43.Земи си оригинален
може ли повече инфо на л.с. , от къде си го взел , аз съм от софия
- alexalexiev
- Потребител
-
- Кара: '98 e39 525tds
Колега, от Дару Кар отиди и си го вземи оригинален най-добре. И аз имах такъв проблем с м42. Моят струваше около 45 лв. Успех. 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
compact_fen написа:Nikito_nn написа:Аз моя го зех за 53 пари, за М43.Земи си оригинален
може ли повече инфо на л.с. , от къде си го взел , аз съм от софия
Ами аз съм от Варна колега и мисля че по добре някой колега от София да ти каже от каде да го земеш

10 мнения
• Страница 1 от 1