Еее писна ми от некадърни майстори!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Еее писна ми от некадърни майстори!

Мнение от pstoichev » 09 Юли 2008, 10:59

Вчера ходих в един гаражен сервиз да ми сменят тампона на носача.Оставих аз колата те ми викат то си е един ден работа остави я и над вечер мини да си я вземеш.Отивам аз вечерта викат готов си 185лв.Взимам си колата тръгвам и след малко чувам стържещ звук и взе да се усилва.Връщам се аз и качвам единия измислен майстор усетих го че знаеше предварително за какво иде реч.Разкарах го и той ми вика това е лагера.Казвам добре като сте разглобили всичко защо не сте го сменили а и преди това не е давал признаци че е тругнал.Днес отивам в друг сервиз за консултация и се оказа че не са можли да свалят полуоската и като са почнали бой с чук и са ми расипали всичко.Ходи ли са, и са я нагрявали луди хора колкото си искаш.Сега като карам все едно е хиликоптер.Има ли някой на престава колко струва този прословут тампон на носача и лагер.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 09 Юли 2008, 11:22

онзи ден сменях лагера,то си е мамата ебало........много е кофти смяната разкача се цялата главина,а те и болтовете са клеясали ,даже единия го нагряхме с оксижен че не мърдаше :( ,мани мани.....цял ден си играхме с баща ми,а и не забравяи да освободиш ръчната ,да я разхлабиш малко

значи лагера ми е 45 кинта,и 30 лв за реглаж на задницата с моя работа а иначе за работата ми искаха 60 кинта

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 09 Юли 2008, 12:28

vladuicho написа:онзи ден сменях лагера,то си е мамата ебало........много е кофти смяната разкача се цялата главина,а те и болтовете са клеясали ,даже единия го нагряхме с оксижен че не мърдаше :( ,мани мани.....цял ден си играхме с баща ми,а и не забравяи да освободиш ръчната ,да я разхлабиш малко

значи лагера ми е 45 кинта,и 30 лв за реглаж на задницата с моя работа а иначе за работата ми искаха 60 кинта

Същата работа и при мен.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 09 Юли 2008, 14:18

Те тез направо са за обиване бе :evil: И ко става, караш си колата да ти я оправят, а те ти зимат парите и е по прее***а от преди, майка им мръсна :bang:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 09 Юли 2008, 14:33

Да така стана.Наистина са за убиване.Други ден ще я карам в сервиз и ще видим какво ще излезе.Ей луд народ колкото си щеш.Незнам дали колата ако е тяхна ще правят така.Май аз съм луд че я закарах там.Писна ми от кълтаци.......

Назад към E36