Питане относно оглед на кола

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 08 Юли 2008, 21:01

Колега , аз мисля че тоя е луд да иска 10 000 лв. за тая кола!!! Абсурд е според мен да му дадеш тия пари. Съгласен съм с колегата-"alexandrovi" и ти казвам и аз - не се лъжи!!!!! Какво като е кабрио ,ако ме питаш мене това е даже недостатък (ама това е въпрос на гледна точка) и с тия фарове тая кола не прилича на БМВ ами на рено меган,като я погледнеш от пред. Имала газов инжекцион - голям праз!!! Моето БМВ аз си го карам на бензин ,верно по скъпо е обаче двигателчето ми мърка. За мен газовите "импровизации" са недостатък ама какво да се прави по евтинко е! Не знам , за мен тая кола не струва повече от 5000 лв. Първо е 96 (да не говориме че и това е под въпрос ,едва след проверка на вин-а може да си сигурен),после е кабрио (зимата какво ще я правиш,само ядове с тия движещи механизми на тоя гюрук,замръзнали джаджи и т.н. ,ако някои "доброжелател" нощно време мине и ти го повреди или скъса -пак ядове). И като последно, нали се сещаш че купуваш колата и почваш с ремонтите ( аз моята кола я купих и уж беше перфектна и както беше перфектна така след това дадох от раз 2000 лв за части и ремонти). Така че помисли хубаво дали е рационално да набуташ 10000 лв за кола дето е на 13 години а па и не знаеш какво друго и има (ако все още не си я видял). Ако даваш толко пари по добре си вземи 5-ца (но там пък поддръжката е по скъпичка ). За 6-7 хиляди лева можеш да си вземеш 3-ка (седан,купе) в перфектно състояние и за още 1- 1.5 хиляди да си я оправиш (ако има нужда) и пак няма да са 10000 лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 08 Юли 2008, 22:28

Колега виш тази тема дано да Ти е от полза;)

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E0%ED%E5
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Предишна

Назад към E36