смяна двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
смяна двигател
колеги сас 316сам и искам да си взимам двигател от 320и та вапроса ми е колко хар4ат вав града и изванграда и какви са ви впе4атленията от 6естака 

Re: смяна двигател
flirt4o_ написа:колеги сас 316сам и искам да си взимам двигател от 320и та вапроса ми е колко хар4ат вав града и изванграда и какви са ви впе4атленията от 6естака
Баце,тая тема е разисквана хиляди пъти.Ползвай търсачката и ще намериш отговор на твоя въпрос.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и стягай болтовете кат сменяш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
колега тая работа с 316 към 320 ще те посъсипе. Аз стягам едно сега подобно но купе.. и.... не е много просто
потърси наистина из форума такива теми че има доста детаили. Прецени дали няма да е по добре да дадеш 316 - ката на някои нов фен и да се сдобиеш с фабричен 320 и да си спестиш всичко това...
аз съм се захванал с тия работи с един стар 320 без ваноса ,но му правим подобрения и тн. искам да стане по бързичко от колкото е
но... има пон е още 6 месеца да го мотаем.. разликите ги има и в окачвания и тн..
успех все пак ( и ако скагаш мотора вземи с ванос системата )
относно разхода...
не очакваи 4 на 100 караш БМВ .. и все пак ваноса е добре като разход горе долу за кола 150 коня според мен.
потърси наистина из форума такива теми че има доста детаили. Прецени дали няма да е по добре да дадеш 316 - ката на някои нов фен и да се сдобиеш с фабричен 320 и да си спестиш всичко това...
аз съм се захванал с тия работи с един стар 320 без ваноса ,но му правим подобрения и тн. искам да стане по бързичко от колкото е

успех все пак ( и ако скагаш мотора вземи с ванос системата )
относно разхода...

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
колега аз сам имал и с анус и без и няма никава разлика нито вав варенето нито в горенето
и двете са купета дори мога да твардя че без ваноса е по корав от ваноса след много кратно тормозене почват да се чуват не желателни звуци точно от кам ваносовата кекава система
единствено ако си някой чичка ваноса е в плюс при пониските обороти вари по леко 

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
ами да кажа 4есто малко е страмно да каже6 имам 316и всеки казва тоя двигател е слаб за това купе някои ако се навие да ги бартеросваме за някои 6естак + допла6тане от моя страна супер ина4е вси4ко си е сменено на 316ката ми клапани валове сигменти варви но си е друго звука на 6естака като го 4уя жсяко косам4е настрахва 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
като те е срам защо си го купи?Слаб бил двигателяflirt4o_ написа:ами да кажа 4есто малко е страмно да каже6 имам 316и всеки казва тоя двигател е слаб за това купе някои ако се навие да ги бартеросваме за някои 6естак + допла6тане от моя страна супер ина4е вси4ко си е сменено на 316ката ми клапани валове сигменти варви но си е друго звука на 6естака като го 4уя жсяко косам4е настрахва

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
flirt4o_ написа:ами да кажа 4есто малко е страмно да каже6 имам 316и всеки казва тоя двигател е слаб за това купе някои ако се навие да ги бартеросваме за някои 6естак + допла6тане от моя страна супер ина4е вси4ко си е сменено на 316ката ми клапани валове сигменти варви но си е друго звука на 6естака като го 4уя жсяко косам4е настрахва
имам м50б25 отличен

може да бъде твой срещу 2500лв.
или твоя+1800лв

9 мнения
• Страница 1 от 1