подпали се колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
подпали се колата
колеги помагайте начи накратко запалисе пот смукателните колектори стопиха се доста неща вси4ко бе подменено но нещо неиска да запали свещите не подават искра бобините са здрави компа работи бензиновата помпа работи интересува ме има ли нещо което да прекасва сигнала от компа до бобината общо взвто това е благодаря предварително
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
колеги запали се от бензина спукан марку4 ама сега това не е важно интересува ме каде ми чезне сигнала до бобините
колега аз те питах за газта понеже постоянно се оплакват от проблеми с тези газови инсталации... както и да е.. М50 мотор.. аз не се сещат така кое точно може да ти е проблема но е наи добре да смениш инсталацията ако е горяла доста. Може да ти направи проблем и след време когато очакваш наи малко. Ако искаш ще те свържа с наш колега които разпродава 320 М50 мотора на части .. поне ще си сигурен че всички кабеляци ще са ок след смяната. Нека и коегите кажат все пак... аз така мисля
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Някъде има нещо прекъснато,там дето се е запалило и е горяло е дало късо и е нагряло тези кабели от край до край
Има пробив и на друго място не само на основното голряло,това ми е мисълта.
Поне при мен беше така ,горя в багажника ,а имах щети под таблото.

Има пробив и на друго място не само на основното голряло,това ми е мисълта.
Поне при мен беше така ,горя в багажника ,а имах щети под таблото.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Докато се насландисвате горят колите, колко пъти да пиша, че за 12 лв няма да обеднеете, бах маркучите му, били здрави, нямало проблем с тях, А НА КОЛКО ГОДИНИ СА ? само да питам.
Поне си угасил запаленото, един колега от Е39 ми каза, че на негов приятел му изгоряла цялата кола, и какво сега.
Маркучите били здрави, ми свали си елсхемите от форума и почвай да отмяташ кабел по кабел. Както пише по горе "vld" провери навсякъде, таблото, сноповете с кабели, бушоните с релетата, не само един поглед отгоре, разкости всичко. Ще излезе нещо неочаквано или искаш да останеш без кола.
Поне си угасил запаленото, един колега от Е39 ми каза, че на негов приятел му изгоряла цялата кола, и какво сега.
Маркучите били здрави, ми свали си елсхемите от форума и почвай да отмяташ кабел по кабел. Както пише по горе "vld" провери навсякъде, таблото, сноповете с кабели, бушоните с релетата, не само един поглед отгоре, разкости всичко. Ще излезе нещо неочаквано или искаш да останеш без кола.
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
е иасно Ники ама като същите тиа маркучи си ги сменял преди няма и половин година как може дори и да предположиш че някой от тях ще се спука. Това ме довежда до мисалта за пореден път колко качествени неща продават в България 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Това за качеството е вярно. Кой знае колко години са лежали по складове в други страни и сега ги продават тука. Затова маркучите са ми руски /да се разбира ЛАДА/, частично са някакви други при ДВГ, но и тях ще ги сменя, но след съединителя. В кой квартал си на софето да намина да метна едно око на каляската ти.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Правилно е това което говориш обаче ако бяхме в Германия, при нас с тия некадърни майстори и 'качествени' части просто колкото по-малко се пипа толкова по-добре 

- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
аз точно затова гледам което мога сам да го правя да не барзам да хода по майстори и горе доло се справям 

13 мнения
• Страница 1 от 1