Съвет за тавана-помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Kpuc4aHa
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 530 xd
Съвет за тавана-помощ
Здравейте колеги...предполагам повечето от вас са се сблъсквали с този неприятен проблем с тавана който висва с времето
Моят проблем е следният - тавана ми е виснал леко само от моята шофиорска страна.Преди висеше по малко,но ми направи впечатление че висналото се увеличава и продължава назад.Видях доста изписано за претапицирането на таваните със подробни снимки,но другият ми проблем е че имам ел.шибидах и немога ей така да си сваля тавана както обикновенния....Дали ще е възможно със спринцовка пълна с лепило да дупна тук там да понапълня висналото с лепило и да го мина със някаква кърпа....ще се получи ли,някой пробвал ли е,какво лепило да използвам че да не остане някакво леке по тавана,рядко или по гъсто да е лепилцето?
Благодаря предварително на всички които биха помогнали със съветче

Моят проблем е следният - тавана ми е виснал леко само от моята шофиорска страна.Преди висеше по малко,но ми направи впечатление че висналото се увеличава и продължава назад.Видях доста изписано за претапицирането на таваните със подробни снимки,но другият ми проблем е че имам ел.шибидах и немога ей така да си сваля тавана както обикновенния....Дали ще е възможно със спринцовка пълна с лепило да дупна тук там да понапълня висналото с лепило и да го мина със някаква кърпа....ще се получи ли,някой пробвал ли е,какво лепило да използвам че да не остане някакво леке по тавана,рядко или по гъсто да е лепилцето?
Благодаря предварително на всички които биха помогнали със съветче

Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ето това, да прочетеш малко: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=98612 и още една тема има, но сам ще си я намериш, да знаеш не си единствен, винаги провисва таван при миене на същия обилно с вода.
- Kpuc4aHa
- Потребител
-
Колега тази тема я знам и я следях още откакто е излязла....
но понеже няма как да сваля целия таван питам дали е възможно със спринцовката и лепилото?някой опитвал ли се е... : ?:
ел. Шибидаха и оплатнението около него са ми пречката да си сваля именно о този начин тавана

но понеже няма как да сваля целия таван питам дали е възможно със спринцовката и лепилото?някой опитвал ли се е... : ?:
ел. Шибидаха и оплатнението около него са ми пречката да си сваля именно о този начин тавана

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Kpuc4aHa
- Потребител
-
Ми значи нямам избор ще трябва да се сваля някак си и да го опрая като хората...
ще взема един помощник и необходимите материали и са хващам тез дни - хем да натрупам тапицерски опит

- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
ето ти още една такава тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=82410&highlight=%F2%E0%E2%E0%ED

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=82410&highlight=%F2%E0%E2%E0%ED
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
- Kpuc4aHa
- Потребител
-
Търсих неска тапицер...за 100-тина лева ще опраим нещата 

10 мнения
• Страница 1 от 1