ПРОФИЛАКТИКА Е 36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
ПРОФИЛАКТИКА Е 36
съжалявам че взаимствам темата от подфорум Е 34/Е32-ама ми се видя интересно и полезно/е ако решат модовете че е ненужна е друга работа/
Ама според мен може и да е полезна-нека всеки сподели за такива процедури ако знае-е нямам в предвид смяна филтри и масло промерно

Ама според мен може и да е полезна-нека всеки сподели за такива процедури ако знае-е нямам в предвид смяна филтри и масло промерно

.
нещо много важно на което малко хора обръщат вниманеи!!!
Почистване на дюзите на инжекциона с ултразвук. Тази процедура в сервизите в развитите страни я правят през 50 000 км. профилактично. При положение че ползваме наи скапаният бензин ми се струва че е нещо полезно за колите ни
Почистване на дюзите на инжекциона с ултразвук. Тази процедура в сервизите в развитите страни я правят през 50 000 км. профилактично. При положение че ползваме наи скапаният бензин ми се струва че е нещо полезно за колите ни
- kosmos 320
- Потребител
-
Нещо от което съм си патил , а е простичко е тръбичката за дъждовната вода !!! Под кората на чистачките !!! Задръства се и водата тръгва на всякъде !!!!!!! В моя случай при компа на колата и тои изгоря !!! Хубаво е да се чисти през 2-3 месеца !!!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
4 мнения
• Страница 1 от 1