ангелски очи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mpower81brrr
- Потребител
-
ангелски очи
здравейте! търся си ангелски очи за е36 но не с фаровете а самите кръгове.фаровете ми са с лупите на късите светлини.
БМВ маниак!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Батка пробвай в секцията ПРОДАВА или ТЪРСАЧКАТА много са полезни да знаеш!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
;-)
Има много теми за ангелските очи.Ползвайте търсачката.
Лично за мен най-добри си остават CCFL ринговете,защото се виждат през деня дори и имат по-дълаг живот.
Мойте си ги поръчах при колегата Валето и той ми го монтира.Супер доволен съм
Лично за мен най-добри си остават CCFL ринговете,защото се виждат през деня дори и имат по-дълаг живот.
Мойте си ги поръчах при колегата Валето и той ми го монтира.Супер доволен съм

Мерси изчетох всички темиза ринговете и реших да си ги сглобя сам, тъй като не мисе даваха стотина лева за"гъзарийки" а и обичам да майсторя :-) И така започна се отидох до бриколажа и си избрах 2 двойки кръгли плексигласни пръчки, купих прозрачен силикон туба. Минах през магазина за електроника и си взех светодиоди бели 15000мкд/2V. Направих разчет на резистрите - 330 ома > Това отговаря за ток на светене - 15ма/12V на диод или към 18мА/14.4V (когато динамото зарежда). така влязох в диапазона им 15-20 мА. Свързах ги по 2 в паралел през горното съпротивление. Пръчките нагрях и огънах, пререзох огънатите краища, за да оформя ринговете. С ножовка направих радиалните нарези през около 2 мм. Разпробих леглата за диодите. Тях монтирах в леглата като предварително намазах с прозрачен лак за нокти, за увеличение коефициента на светопроводимост. Изчках да изсъхне лака. Взех отрязяващо лепещо фолио и го налепих на страната с прорезите. Така се получава нещо като рефлектор и отразява светлината отиваща в обратна посока и увеличава светоразпръскването. Ринговете са готови!
Монтаж: свалих фаровете, махнах стъклата.Много мислих къде да ги монтирами реших задкръглите стъкла - непосредствено след рефлекторите - отвътре. НАлепих ги със силикон прозрачен. Изчаках да изсъхнекачих и готово!
Като цяло съм доволен сетлината е бяла, с лек син оттенък, точно както исках. Купих си кристални мигачи монтирах и тях на мястото на жълтите и стана доста ефектно
Относно живота на LED ринговете - ами ако правилно сте си разчели тока на светете на светодиодите те са практически вечни! Затова питайте в магазина за характеристиките на светодиосите преди да купите !!!
Монтаж: свалих фаровете, махнах стъклата.Много мислих къде да ги монтирами реших задкръглите стъкла - непосредствено след рефлекторите - отвътре. НАлепих ги със силикон прозрачен. Изчаках да изсъхнекачих и готово!
Като цяло съм доволен сетлината е бяла, с лек син оттенък, точно както исках. Купих си кристални мигачи монтирах и тях на мястото на жълтите и стана доста ефектно
Относно живота на LED ринговете - ами ако правилно сте си разчели тока на светете на светодиодите те са практически вечни! Затова питайте в магазина за характеристиките на светодиосите преди да купите !!!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
powerpz написа:Мерси изчетох всички темиза ринговете и реших да си ги сглобя сам, тъй като не мисе даваха стотина лева за"гъзарийки" а и обичам да майсторя :-) И така започна се отидох до бриколажа и си избрах 2 двойки кръгли плексигласни пръчки, купих прозрачен силикон туба. Минах през магазина за електроника и си взех светодиоди бели 15000мкд/2V. Направих разчет на резистрите - 330 ома > Това отговаря за ток на светене - 15ма/12V на диод или към 18мА/14.4V (когато динамото зарежда). така влязох в диапазона им 15-20 мА. Свързах ги по 2 в паралел през горното съпротивление. Пръчките нагрях и огънах, пререзох огънатите краища, за да оформя ринговете. С ножовка направих радиалните нарези през около 2 мм. Разпробих леглата за диодите. Тях монтирах в леглата като предварително намазах с прозрачен лак за нокти, за увеличение коефициента на светопроводимост. Изчках да изсъхне лака. Взех отрязяващо лепещо фолио и го налепих на страната с прорезите. Така се получава нещо като рефлектор и отразява светлината отиваща в обратна посока и увеличава светоразпръскването. Ринговете са готови!
Направи снимки да видим де!

10 мнения
• Страница 1 от 1