!!! ПРОБЛЕМ ГНП 318 TDS !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW след BMW
- Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
- Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче
!!! ПРОБЛЕМ ГНП 318 TDS !!!
Здравейте
Проблема в мойто дизелово возило май е в ГНП. Абе мирише ми от няколко дни на нафта и ми мирише и това си е . Кога отидох при едни майстори и почнаха малко по-малко да поразглабят викат "сълзи ти от ГНП-то" понатегнаха отгоре капачката на помпата, но ми се струва че пак "подпиква" по малко. Май не мирише и не покапва колкото преди, но си проблем. Кажете някои ДОБРИ майстори около София Враца или Монтана на ГНП-та. И какво може да й е станало. Обясняват ми че имало някакви гарнитурки и уплътнения вътре в нея и от тях сълзяло. Така ли е не е ли един Господ знае? Дали в Супер дизел ще могат да я оправят.? Възможно да се запали нещо според вас ?
Проблема в мойто дизелово возило май е в ГНП. Абе мирише ми от няколко дни на нафта и ми мирише и това си е . Кога отидох при едни майстори и почнаха малко по-малко да поразглабят викат "сълзи ти от ГНП-то" понатегнаха отгоре капачката на помпата, но ми се струва че пак "подпиква" по малко. Май не мирише и не покапва колкото преди, но си проблем. Кажете някои ДОБРИ майстори около София Враца или Монтана на ГНП-та. И какво може да й е станало. Обясняват ми че имало някакви гарнитурки и уплътнения вътре в нея и от тях сълзяло. Така ли е не е ли един Господ знае? Дали в Супер дизел ще могат да я оправят.? Възможно да се запали нещо според вас ?
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
за запалване трудно.....То ясно че са ти за смяна гарнитурките на ГНП-то към 30 лв. са, ама труда е доста.Да си сипвал добавка за прочистване на дюзите?
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
matros написа:за запалване трудно.....То ясно че са ти за смяна гарнитурките на ГНП-то към 30 лв. са, ама труда е доста.Да си сипвал добавка за прочистване на дюзите?
Купих си добавка за прочистване на дюзите от OMV, и миришеше много яко на тия буболечки "смърделките" и май попрекалих с нея защото сипах малко повечко в резервоара.И аз да ти кажа честно се усъмних да е от това и нещо да е разяло по гарнитурите но като питах тук там и ми казаха че им няма нищо.
ТА какво ще нажеш от това ли да е ?? Казваш че е трудно да се запали нещо така ли ?
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Да много колеги които са сипвали добавки за прочистване на дюзите(по специално тази на Redex) после имат проблеми с гарнитурките на ГНП-то.Много са силни тези добавки и рязяждат всичко що мине през тях.
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
matros написа:Да много колеги които са сипвали добавки за прочистване на дюзите(по специално тази на Redex) после имат проблеми с гарнитурките на ГНП-то.Много са силни тези добавки и рязяждат всичко що мине през тях.
И сега какво?
Смяна на гарнитурките на ГНП. Имаш ли предства дали е трудоемко и как става в смисъл може ли да ми ги смени моя майстор или ще трябва специализиран сервиз от рода на "БОШ".
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако на твоя майстор не му представлява проблем да свали помпата и после да я качи обратно със съответната центровка ,ще може.
Ако не ходи до супер дизел там я знаят на изуст процедурата.
Ако не ходи до супер дизел там я знаят на изуст процедурата.

6 мнения
• Страница 1 от 1