язви по боята от благородни съседи !!!!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бангия
Мечтае да кара: много кончета под капака

Мнение от slep » 09 Май 2008, 12:14

аз случайно малко разбирам от тая работа Коректора врменно може да ти свьрши работа Трябва да го нанесеш на няколко слоя но като изча каш всеки да исьхне И трябва да е над основата на боята за да може като се полира да се изравни Но не очакваи много ще си личи

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Юни 2008, 23:55

bmwdriver написа:Коректорите може да ги поръчате във всеки оторизиран дилър на БМВ
за съответния град и някои магазини,които поръчват оригинални части.

Ето това представлява комплекта :arrow:

Това горе-доле кви нива и "дебелини" на драскотини коригира? че вчера едно куче със зъби драсна маската под мигача и не ми се занимава да я карам колата да й правят преливка... преди месец беше пребоядисана основно тая маска ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 18 Юни 2008, 2:25

ако ше се занимавате с правене на нещо по боята на колите ви ПРАВЕТЕ ГО СКОРО,защото боите които сега не са на водна основа по изискване на ЕС се разпродават и повече не се продават,защото разбираш ли било по-вредната боя(манете факта че е 3-4 пъти по-скъпа и за да стане хубаво задълже иска ПЕЩ).Това го казвам от личен опит понеже съм обиколил половин София да търся моята боя на не водна основа,тъй като трябва да пръскам капак врата и маска....

Предишна

Назад към E36