язви по боята от благородни съседи !!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
аз случайно малко разбирам от тая работа Коректора врменно може да ти свьрши работа Трябва да го нанесеш на няколко слоя но като изча каш всеки да исьхне И трябва да е над основата на боята за да може като се полира да се изравни Но не очакваи много ще си личи
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bmwdriver написа:Коректорите може да ги поръчате във всеки оторизиран дилър на БМВ
за съответния град и някои магазини,които поръчват оригинални части.
Ето това представлява комплекта![]()
Това горе-доле кви нива и "дебелини" на драскотини коригира? че вчера едно куче със зъби драсна маската под мигача и не ми се занимава да я карам колата да й правят преливка... преди месец беше пребоядисана основно тая маска ...
ако ше се занимавате с правене на нещо по боята на колите ви ПРАВЕТЕ ГО СКОРО,защото боите които сега не са на водна основа по изискване на ЕС се разпродават и повече не се продават,защото разбираш ли било по-вредната боя(манете факта че е 3-4 пъти по-скъпа и за да стане хубаво задълже иска ПЕЩ).Това го казвам от личен опит понеже съм обиколил половин София да търся моята боя на не водна основа,тъй като трябва да пръскам капак врата и маска....
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2