318 tds?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Ganchev_І
- Потребител
-
- Кара: '07 Х3 е83sd; '97 318 tds touring
318 tds?
Здравейте! Отскоро съм си харесал една Е36 ТДС '97 и сериозно се замислям дали да не я купя
но ми казват за нея (собственика),че километража не е пренавиван,защото когато се пренавие и стрелката за температурата от вертикално положение при загряла кола се измества милиметър два към 100 градуса.Неговата съответно не е така.Вярно ли става така или просто ме е метнал?Ако може някой да помогне и за линк с мястото където да проверя ВИН-а на автомобила.Благодаря предварително. 

- Ganchev_І
- Потребител
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
ако е почти в червеното е на около 7-8 стотин хиляди, така че по добре има една функция с бутона за нулиране на километрите там е истинската сигурност 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
бягай далече от тая кола и тоя познат
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Ganchev_І
- Потребител
-
Аз ви питам сериозно вие като знаещи ми се подигравате!Аз ако знаех всичко нямаше да ви питам.Както и да е пича бачка в ДаРУ... може и да има нещо вярно :Д
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ganchev_І написа:Аз ви питам сериозно вие като знаещи ми се подигравате!Аз ако знаех всичко нямаше да ви питам.Както и да е пича бачка в ДаРУ... може и да има нещо вярно :Д
Toва че бачка в дару не му дава право да ти говори митове и легенди

Нито пък му пречи да те преметне,още повече че там имат нужната апаратура с която се кодира таблото

Няма какво толкова да му мислиш ,гледаш ако ти хареса я купуваш.
Да не я изкарваш от магазаина,че да искаш да е като нова,няма такива коли на по 10 -12 години.
или ако има те са по скъпи от новите

- Tigar1972
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: влака
- Мечтае да кара: самолет с духалка :)
- Ganchev_І
- Потребител
-
Да гледах я вече два пъти и мисля да я купувам
наистина много ми харесва.Е по-добре ще е да е 325 но това ми се вижда наистина читаво.Благодаря за коментарите 

Здравейте,
колега ако не ти е късно все пак закарай колата в друг сервиз да ти я прегледат (да не е в Дару понеже си казал че там работи). Щом е казал такова нещо относно температурата да не е спестил и някоя друга подробност(проблем) от тебе. Пък и каквото и да е се оправя важното е ти да си я харесал
Поздрави
колега ако не ти е късно все пак закарай колата в друг сервиз да ти я прегледат (да не е в Дару понеже си казал че там работи). Щом е казал такова нещо относно температурата да не е спестил и някоя друга подробност(проблем) от тебе. Пък и каквото и да е се оправя важното е ти да си я харесал

Поздрави
- Ganchev_І
- Потребител
-
При мен нещата са малко по- различни.Понеже този пич дето продава колата е много добър приятел на шефа ми (подържа му 7мата серия) и + това са съученици та той препоръчва Е36-цата и гарантира че е читава.Което донякъде ме успокоява,но нали знаете да се няма много вяра на познати.Както и да е мисля да направя крачката дано не съжалявам.Карах я колата за мен върви добре и всичко изглежда ОК. В четвъртък ще ходя да оправям документите после ще пиша какво е станало 

12 мнения
• Страница 1 от 1