Лагер на съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Лагер на съединител
Здравейте колеги има един шум откъм скоростната кутия но като натисна съединитела е изчезва. аз предполагам че е лагера на съединитела. Та въпроса ми е колко може да издържи така преди да го сменя че сега не мога да сменям съединител и какво може да стане ако се счупи в движение
НЕ е от аксеалния лагер
ако ти беше от аксеалния лагер щеше да се чува като натиснеш съединителя,тъй като лагера се върти само когато е натиснат съединителя
мисля че има някакъв лагер на скородната кутия и сигурно ще е от него,но не съм запознат с него така че някой по запознат колега да обясни за него.

ако ти беше от аксеалния лагер щеше да се чува като натиснеш съединителя,тъй като лагера се върти само когато е натиснат съединителя

мисля че има някакъв лагер на скородната кутия и сигурно ще е от него,но не съм запознат с него така че някой по запознат колега да обясни за него.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
при мен колега като натисна съединителя се чува един шум като на несмазана панта на врата.това го праи винаги няма зна4ение дали колата работи или е изгасена.така сия карам о6те 

- svilendotorg
- кандидат ентусиаст
-
spens_82 написа:при мен колега като натисна съединителя се чува един шум като на несмазана панта на врата.това го праи винаги няма зна4ение дали колата работи или е изгасена.така сия карам о6те
Съшият шум и при мен!
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
sabi1984 написа:НЕ е от аксеалния лагер![]()
ако ти беше от аксеалния лагер щеше да се чува като натиснеш съединителя,тъй като лагера се върти само когато е натиснат съединителя![]()
колега при мене го има тоя шум при натискането на съединителя, колко ще ми струва отстраняването му защото ме дразни

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами аз като ходих при едни маистори ми казаха 4е е възможно да е аксиалния лагер,казаха че съ6то межело да е и самия педал които имал една прожина и тя трябвало да се смаже.
.така че засега 6те карам така докато сдаде багажа съединителя,6тото ина4е съединителя ми си е добре.колега предполагам че и при теб е така,6том казва6 че звукат е су6тия 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Това е лагера на първичния вал.Почти няма БМВ,на което да не вие този лагер.
Също май няма и такова на което да се е счупила кутия заради него
Също май няма и такова на което да се е счупила кутия заради него

10 мнения
• Страница 1 от 1